سرمایه گذاری هایی که از …

خرداد ۴, ۱۴۰۰

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
سرمایه گذاری هایی که از …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۳۷:۱۸  بازار را باید در این گروه بیشتر به سمت سهم های قوی تر و بنیادی تر سوق داد که امروز با بیرون امدن چند گزارش یک فیلتر خوب برای این موضوع وجود دارد . وتوسم هم با این شناسایی سود جالب شده است وتوسم در اردیبهشت ۴۶۹ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است و تا اردیبهشت ۳۰۹,۲۳۲ میلیون ریال سود مجمع داشته است به نظ این سهم با این شرایط و قیمت ها میتواند جز گزینه های قابل بررسی باشد .

در وسبحان در اردیبهشت ۶۰ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است و شناسایی سود ۱,۶۲۴,۵۰۰ میلیون ریالی از پتروشمیران داشته است به نظر واقعا این شناسایی سود برای سهم خبرخوب و ومهمی است به نظر ۸۰۰ تا ۹۰۰ ریال تحقق سود دارد و میتواند این قیمت ها برایش جالب باشد .

در وسپه نیز واقعا شرایط خاص است وسپه در اردیبهشت ۱۱۳۴ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است تا اردیبهشت ۱,۷۲۸,۴۶۴ میلیون ریال سود مجمع داشته است با این سود کچاد و شاراک به نظر واقعا وسپه قیمت های خوبی را دارد

وسکاب و ومهان و ونیکی را قبل تر صحبت کرده بودیم معتدیم هر ۳ سهم شرایط خوبی را دارند و بلند مدت جواب میدهند . در نهایت وصنا هم میتواند جالب باشد . وصنا در اردیبهشت ۱۱۴۰ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است و ۷۰,۵۷۴ میلیون ریال سود مجمع داشته است

۴ خرداد ۱۴۰۰

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم