امروز در مجمع بهپاک چه گذشت؟
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی بهپاک برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ در روز جاری برگزار شد.
سرمایه فعلی شرکت ۵۰۰ میلیارد ریال است که پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۲۰ درصدی به رقم ۳۱۰۰ میلیارد ریال از محل تجدید ارزیابی دارایی ها امروز در مجمع فوق العاده برای تصویب ارائه شد. ۵ محصول اصلی شرکت عبارتند از روغن خام، کنجاله، پروتئین خانوار، پروتئین صنعت و لسیتین است. همچنین سهم بازار پروتئین بهپاک در کشور حدود ۷۶ درصد است.
صورت سود و زیان
- کاهش ۴۳ درصدی درآمد های عملیاتی ( ۷۷۴ میلیارد تومان به ۴۵۲ میلیارد تومان ) و کاهش ۴۷ درصدی بهای تمام شده درآمد های عملیاتی.
- نسبت سود عملیاتی شرکت به فروش به ۱۸ درصد رسیده است که ۶ درصد بیشتر از سال مالی گذشته است که از علل اصلی آن میتوان به کاهش هزینه های مالی، تسویه وام های با نرخ بالا و فروش کالاهایی با حاشیه سود بالا اشاره کرد.
- کاهش ۵۳ درصدی هزینه های مالی شرکت نسبت به سال ۹۸ که عمدتا ناشی از کاهش فعالیت های بازرگانی و تسویه وام های با سود بالا می باشد. افزایش قیمت کالاهایی که برخی از آن ها حتی زیان ده بودند و دریافت بخش مهمی از مطالبات باعث شد تا شرکت بتواند وام های خود را تسویه و هزینه های مالی را کاهش دهد.
- نهایتا سود خالص شرکت نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته و از رقم ۴۰ میلیارد به ۵۲ میلیارد تومان رسیده است و سود به ازای هر سهم از ۸۰۷ ریال به ۱۰۵۰ ریال رسیده است.
- شرکت پیش بینی می کند در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ میلیارد تومان سود بسازد.
تولید و فروش
- تنها شرکت روغن کشی بورسی کشور شرکت بهپاک است که این شرکت علی رغم سختی های زیاد در دو سال گذشته به دلیل وجود تحریم ها همواره افزایش تولید داشته است و در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ حدود ۱۹ درصد رشد در تولید داشته است که علت اصلی آن بهره برداری از خطوط جدید پروتئین بوده است. همچنین خط جدید در ماه آینده بهره برداری خواهد شد.
- میزان فروش پروتئین نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته است که به دلیل بهره برداری از خط تولید پروتئین و افزایش تولید روزانه از ۱۳۰ تن به ۱۷۵ تن بوده است.
- همچنین شرکت در نظر دارد در سال مالی ۱۴۰۰ با افتتاح خط تولید جدید پروتئین ساز بولر که بومی سازی شده است روزانه ۷۰ تن ظرفیت تولید پروتئین افزایش دهد.
اهم فعالیت های شرکت
- دریافت مجوز از وزارت صمت در خصوص تبدیل ۴۴ درصد از کنجاله استحصالی به پروتئین با ارزش آفرینی بیشتر
- راه اندازی سه دستگاه خط تولید پروتئین ساز جدید وینگر با افزایش ظرفیت ۱۲ الی ۱۵ هزار تن در سال و صرفه جویی ۱.۵ میلیون دلاری در هر خط
- تهیه طرح مطالعاتی احداث کارخانه خوراک دام و طیور با دو خط به ظرفیت روزانه ۸۰۰ تن
- تهیه طرح مطالعاتی احداث کارخانه تصفیه روغن خوراکی با ظرفیت روزانه ۳۵۰ تن
برنامه های آتی شرکت
- افزایش سهم بازار پروتئین
- انتقال نماد شرکت از بازار فرابورس به بورس
- افتتاح و بهره برداری از خط وینگر جدید
- افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها
- مرحله دوم افزایش سرمایه از محل صرف سهام با سلب حق تقدم
- آغاز عملیات جهت احداث کارخانه دام و طیور و اقدامات مرتبط جهت احداث و راه اندازی کارخانه تصفیه روغن خوراکی
سود تقسیمی ۴۰ تومان به ازای هر سهم برای سال مالی ۹۹ تصویب شد
[/ihc-hide-content]