در غمارگ و تبرک هم …

بهمن ۲۰, ۱۳۹۹

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
در غمارگ و تبرک هم …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۲۵:۳۵ بازار روی این دو سهم نیز شرایط خوبی را تجربه میکند در غمارگ پیش بینی سود را اعلام کرد که تاکید کرده است با ارز ۴۲۰۰ دیده شده و به نظر به زودی این بودجه نیز تغییر میکند در این شرایط برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ مبلغ ۴۱۹ ریال سود پیش بینی می گردد. قابل ذکر است که پیش بینی سال مالی ۱۴۰۰ بر اساس مفروضات دلار ۴۲،۰۰۰ ریالی محاسبه گردیده در تبرک هم سهم افت خوبی داشته و در شفاف سازی اورده است رکت فرعی اخشان خراسان (سهامی خاص) اقدام به واگذاری یک قطعه زمین به مبلغ ۲۶۲,۰۰۰ میلیون ریال و به بهای تمام شده ۳۲,۰۰۰ میلیون ریال نموده که از این بابت مبلغ ۲۳۰,۰۰۰ میلیون ریال سود شناسایی گردیده است.

به نظر بین این شرکت ها غشهداب و تبرک را باید زیر نظر گرفت هر چند قیمت های هر دو کمی تند است و با سود همراه نیست ولی بد هم نیست بین غمارگ و غبشهر به نظر اهرم غبشهر را بعد ا سیاست های ارز ۴۲۰۰ بیشتر می بینیم .ولی در کل صنعت غذایی ریسک های خاص خود را دارد

۲۰ بهمن ۹۹

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم