در بین پتروشیمی ها …

آذر ۱۵, ۱۳۹۹

خبر

در بین پتروشیمی ها …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۷:۱۷:۰۸   رشدجالبی را در گروه اوره و متانول شاهدیم و هر دو کالا رشد نرخ خوبی در جهانی ها داشتند در مورد متانول به نظر با این خبرها  زاگرس هم بد نیست ولی خیلی هم جذاب نیست در اوره ای ها  شیراز و شپدیس گزینه های خوبی هستند در بین سایر شرکت ها  پارس مارون جم  ۳ گزینه  بسیار خوب قابل بررسی در بازار هستند  . دقت کنید  شپدیس به زودی به مجمع می رود و این موضوع میتواند در قمیت موثر باشد سهم در شرایط خوبی در این وضعیت قرار دارد ولی قمیت های بیش از ۱۲ هزار هم  خیلی خاص نیست  .

اگر دنبال کمی دردسر بیشتر و ریسک هستید به نظر شصفها  را  زیر نظر بگیرید با دید نوسان و حتی نگهداری رفتن  به  صف شصفها میتواند جالب باشد .

۱۵ آذر   ۹۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم