شنفت در این …

خرداد ۱۸, ۱۳۹۹

خبر

شنفت در این …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۱۱:۲۲  نمیدانیم  به هر حال  طرح و توسعه نیز دارد ولی در کل قیمت  با  سود نمیخواند  شنفت در سود تلفیقی ۱۲ماهه ۱۶۸۲ ریال و در سود اصلی ۱۶۸۷ ریال بوده است .
۹ماهه ۱۱۲۹ ریال و ۶ ماهه ۸۵۷ ریال محقق کرده بود سهمی که در ۳ ماهه با ۴۰۱ ریال مواجه بود
با هم نگاهی به روند سهم داشته باشیم شنفت با فروش ۴۹۲۸ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۱۱۲۳ و سود خالص ۸۰۲ میلیارد ریالی ۳ماهه اول را تمام کرد
در ۶ماهه فروش ۱۰۵۴۴ و سود عملیاتی ۲۲۸۹ و سود خالص ۱۷۱۳ میلیارد ریال است که مثل ۳ ماهه اول بوده تقریبا !
در ۹ ماهه سود عملیاتی ۳۲۳۴ میلیارد ریال شده و کمی افت سود عملیاتی داشتیم و در نهایت سود خالص به ۲۲۵۸ میلیارد ریال رسید .
در سود عملیاتی ۴۹۲۷ میلیارد ریالی و سود خالص ۳۳۷۳ میلیارد ریال است . از دید ما این  قیمت با این  سود نمیخواند و فروش و یا تبدیل به  سهم دیگر نظیر شرانل و یا  شسپا و و برخی دیگر حتی پالایشی ها  بهتر است  .

۱۹ خرداد  ۹۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم