خبر
در شسپا به این …
تحلیل خبر
بتا سهم۰۶:۳۹:۵۲ این سهم چند وجه دارد وجه اول شایعه حساب ارزی و طلب ارزی است که می تواند در سود موثر باشد وجه دوم هم مثبت است گزارش ۳ماهه چهارم سهم است در بهمن و اسفند عالی عمل کرده است سهم در اسفند با فروش ۴۲۸۲ و نرخ فروش ۷۰,۷۸۸,۶۹۲ ریالی رشد خوبی داشت در بهمن ۴۹۰۶ میلیارد ریال فروش داشته و نرخ با رشد ۶۳,۸۱۸,۹۳۸ ریال است . جمع فروش۱۲ ماهه ۴۷۵۲۰ میلیارد ریال است .به نظر گزارش ۳ ماهه چهارم خوبی بدهد
در فروردین خوب نبود و این وجه منفی سهم است سهم در فروردین ۱۴۷۷ میلیارد ریال فروش داشته و نرخ فروش صادراتی ۵۷,۴۱۱,۱۸۱ و داخلی ۸۵,۶۵۳,۷۴۳ ریال است . سهم در اسفند با فروش ۴۲۸۲ و نرخ فروش ۷۰,۷۸۸,۶۹۲ ریالی مواجه بود .
ولی نکته بسیار خاص مالکیت ۲٫۵% این سهم در شپناست که می تواند نقطه قوت سهم باشد به نظر تمام عوامل بالا در کنار این عامل میتواند بازهم شسپا را به سمت قیمت های قوی تر هدایت کند . سهم را با دید خرید میان مدتی زیر نظر بگیرید .
۲۱ اردیبهشت ۹۹