لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

اردیبهشت ۱۴, ۱۳۹۹

 

 

 

۱۰:۳۴:۳۲ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۴:۲۴ های وب هم با افت بیش از ۳ درصدی ۲۳۷۰ تومان نرخ خورد

۱۰:۲۳:۳۹ کحافظ از منفی به مثبت ها رفته است

۱۰:۱۴:۳۹ وملی هم  کمی بهتر شد

۱۰:۱۳:۱۹ دتولید و شایعه تولید داروی کرونا

داروی فاویپراویر تولید شده و بخش اول این دارو هفته اینده در بیمارستانهای کشور توزیع میگردد
این دارو برای درمان و یا کنترل بیماری کرونا در بسیاری از کشورها استفاده شده است.

۱۰:۱۲:۴۹ نرخ صرافی ملی ۹۹/۰۲/۱۵

?یورو ??
خرید ۱۷،۰۰۰ فروش ۱۷،۱۰۰

?دلار??
خرید ۱۵،۵۰۰ فروش ۱۵،۶۰۰

۱۰:۱۰:۴۷ فارس در آستانه بازگشایی حوالی ۱۸۱۱ تومان رقابت می شود

۱۰:۱۰:۰۷ فارس با صف داره میاد

۱۰:۰۷:۰۹ ومهان  رفته  رفته  مثبت می شود

۱۰:۰۷:۰۴ بازار با بهبود سیستم رفته رفته در حال بهبود است

۰۹:۵۷:۵۶ مادیرا با افزایش عرضه ها در قیمت ۴۳,۱۸۵ ریال صف فروش دارد

۰۹:۵۶:۱۳ به استحضار می رساند با کاهش تقاضا داخلی و جهانی نسبت به فرآورده های پالایشی به دلیل شیوع ویروس کرونا شرکت در مقاطعی مجبور به کاهش ظرفیت شد که با از سرگیری ظرفیت های اقتصادی در کشور به شرایط عادی خود نسبت به تولید بازنگشته است.هر چند قیمت نفت خام و فرآورده ها با توجه به رویدادهای اخیر کاهش یافته است لیکن یکی از موضوعات اثر گذار دستور العمل قیمت گذاری نفت خام و فرآورده هاست که سالانه توسط وزیر محترم نفت ابلاغ می شود که دستور العمل مزبور برای سال۱۳۹۹ تا کنون ابلاغ نگردیده است .همچنین مذاکراتی در خصوص اصلاح نحوه قیمت گذاری نفت خام و فرآورده ها فیمابین انجمن صنفی صنعت پالایش و وزارت نفت در حال انجام است که تا کنون نتیجه آن مشخص نشده است و تا مشخص نشدن نتایج مذاکرات بر آورد دقیق آثار مالی کاهش قیمت نفت خام بر عملکرد سال مالی ۱۳۹۸و ۱۳۹۹میسر نمی باشد.

۰۹:۵۳:۱۲ حفاری  پیرو نامه شماره ۶۲۸۱۱۰ مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹ به استحضار می رساند با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر ایجاد فاصله گذاری اجتماعی و توقف فعالیت های پر خطر این شرکت نیز به جهت رعایت سلامت و بهداشت فردی کارکنان با توصیه کارفرمایان خود اقدام به توقف فعالیت برخی از دکلهای خود (دکلهای ۱۱۴،۱۱۵،۱۱۶))نمود که باتوجه به توقف یاد شده طبق مفاد قراردادهای فی مابین موضوع پرداخت کارکرد دوره مذکور به عنوان فورس ماژور و یا در حال انتظار در حال بررسی بوده که نهایتاً در گزارش فعالیت ماهانه فروردین ماه لحاظ و افشا خواهد گردید.

۰۹:۴۱:۳۶ شاخص بعد از مدت ها در حال  منفی شدن است

۰۹:۳۵:۱۲ وبملت وبصادر شبندر به صف خرید رسیدند

۰۹:۳۱:۵۹ با اتش باید  ارتباط بگیریم  ومعادن  را میگوین د۱۰۰ میلیون دادند

۰۹:۳۱:۵۳ همانطور که در پست های قبلی گفتم ، شاخص در اواخر موج ۳ بزرگ است ….. اما این پایان کار نیست!ما اکنون در دل گستردگی امواج داخلی موج ۵ از ۳ بزرگ هستیم و هنوز حداقل با وجود اصلاحات میانی ، ۲ موج صعودی دیگر تا تکمیل موج ۳ بزرگ داریم!

?در آن محدوده می توان انتظار اصلاحات بیشتر داشت اما تا آنجا فضای کلی صعودی است.

?درست است که محدوده یک میلیون واحدی شاخص از لحاظ روانی می تواند بر لازار فشار وارد کند و امواج مورد نظر را هم زودتر تکمیل کند ، اما همین ریز موجهای باقیمانده حتی پتاسیل دیتیابی به یک میلیون و سیصد هزار واحد را هم تا پیش از اصلاح بزرگتر دارا خواهد بود

?همانطور که میبینید امروز هم که عرضه ها زیاد است، سهام بزرگ و شاخص ساز بازار وضعیت خوبی دارند و بهضا سهام کوچک با مشکل مواجه شده اند و همچنان توصیه میکنم برای کاهش ریسک، سهام بزرگ و معتبر بازار را در پورتفو داشته باشیم

۰۹:۳۱:۰۵ جالب است در بازار خریدارانی است  که میخواهند  بخرن د ولی نمی شود !

۰۹:۲۴:۱۷ صف صادرات عرضه شد

۰۹:۲۳:۴۱ بازار از شوک اولیه در حال خروج است و با بهبود نسبی سیستم معاملات، شاهد افزایش تقاضا در بازار هستیم

۰۹:۲۳:۲۶ صف فروش رانفور

۰۹:۱۹:۲۷ شبندر متعادل شد  بقیه هم به نظر متعادل می شوند

۰۹:۱۸:۴۳ موج عرضه در وبصادر هم بالاست

۰۹:۱۶:۴۹ در گزارش بازار دیروز  و چشم انداز از تله احساسات گفتیم  مراقب باشید  اسیر این تله نشوید

۰۹:۱۴:۴۵ نوری صف فروش شد

۰۹:۱۴:۳۵ اوضاع  در حال  بازگشایی و منفی ها بیشتر

۰۹:۱۳:۴۴ احتمال متعادل شدن  فولاد هم هست

۰۹:۱۲:۵۲ کار سختی را داریم مشخص است !

۰۹:۰۹:۳۱ موتور هسته  ارام  ارام در حال  روشن شدن است

۰۹:۰۶:۵۷ دوباره سیستم معاملات با کندی و قطعی مواجه شده . خرابی و کندی سیستم در روزهای حساس بازار یکی از مهم ترین دغدغه های فعلی فعالان است که امیدواریم  هر چه سریعتر موضوع مرتفع گردد

۰۹:۰۴:۱۱ سیستم ها قفل شده است  !

۰۹:۰۰:۴۹ به نظر بانکی ها امروز پر عرضه  باشند

۰۹:۰۰:۴۲ کار سخت  بازار امروز اغاز شد

۰۸:۳۰:۲۶ صفوف خرید بازار ومعادن وامید شبریز پارسان اخابر ونیکی شبندر کرماشا وبملت وبهمن وپاسار فولاد ثشاهد غمارگ فملی وتجارت وساپا شپدیس وسکاب خگستر غنوش غگل بورس وبصادر وآذر تاصیکو خاهن غپاک وغدیر و در فرابورس شساخت وآیند شصدف کگهر آریان شرانل فرابورس ساوه فزرین کرمان خصدرا تپکو بساما وسنا شاوان فوکا زنجان لکما قشرین مارون خکاوه اپرداز پرتقاضا هستند

۰۸:۲۷:۴۹ در جلسه هیات پذیرش فرابورس با حضور مدیرعامل تاصیکو، بزرگترین تولیدکننده کنسانتره زغال سنگ کشور با نام زغالسنگ پروده طبس، مجوز ورود به بازار فرابورس را دریافت کرد.

۲) زمزمه‌هایی مبنی بر موافقت دولت با افزایش ۳۰ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی مطرح شده است.

۳) پالایشگاه اصفهان در پاسخ به سوال تجدید ارزیابی گفته که فعلا چنین برنامه ای در دستور کار ندارد.

۴) مهلت درج نماد پیزد به پایان رسیده لذا مجددا باید در هیات پذیرش مهلت بگیرد و عرضه اولیه آن به تاخیر افتاده است.

۵) کرمانشاه می گوید طرح اوره سازی با ۶۶۰هزار تن ظرفیت در پایان سال ۹۸ به پیشرفت فیزیکی ۳۲٫۲درصد رسیده است.

۶) تعداد موقعیت های فروش بر فلز مس در بازارهای جهانی رو به کاهش است و به کمترین سطح ۱۴ هفته اخیر رسیده است.

۷) روز گذشته ۲۸۹۰میلیارد تومان ورود وجه نقد حقیقی به بازار اتفاق افتاد که نسبت به روز گذشته رشد داشت. ( امروز هم یک رکورد عجیب می زند)

۸) منابع خبری می گویند ابطال معاملات فولاد در بورس کالا یکی از موضوعات جلسه شورای عالی بورس در ۱۵ اردیبهشت است. این مساله باعث نگرانی فعالان بازار فولاد و حتی فروشندگان سنگ آهن شده است.

۹) اساسنامه استقلال و پرسپولیس باید متناسب با استاندارد سازمان بورس تغییر کند. جمع بدهی این دو باشگاه ۳۸۰میلیارد تومان است.

۱۰) شاید در آینده سقف قیمتی برای عرضه اولیه ها برداشته شود و با روش کشف قیمت عرضه اولیه صورت بگیرد. چند سال قبل ابتدا استیشن ها درخواست می دادند و پس از کشف قیمت، آنلاین ها به همان قیمت وارد خرید می شدند.

۱۱) معادن آفریقای جنوبی فعالیت خود را از اول ماه می از سر می گیرند البته فعلا تنها کارگران معادن روباز قادر به بازگشت به کار خواهند بود.

۱۲) طبق تصمیم هیئت رئیسه مجلس، زمان برگزاری جلسه اختتامیه مجلس دهم ۳۱ اردیبهشت تعیین شد.

۱۳) افزایش سرمایه سایپا ثبت شد و این شرکت در آستانه برگشت به بازار است.

۱۴) تایرسازان می گویند احتمالا ارز دریافتی آن ها برای واردات مواد اولیه ازین پس نیمایی شود. در این صورت باید افزایش نرخ هم بگیرند.

۱۵) میزان ارز قابل تخصیص با نرخ دلار ۴۲۰۰ تومان برای سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ با کاهش ۴۶درصد مواجه است و این نشان می دهد برخی دریافت کنندگان دلار ۴۲۰۰ باید نیمایی دریافت کنند.

۱۶) آمارها نشان می دهد که پس از افزایش با اهمیت سهم بازار ایرانسل و رایتل در سال های گذشته، حالا مشتریان در حال برگشت به سبد همراه اول هستند!

۱۷) برداشت ۳۲ میلیارد دلاری عربستان از ذخایر ارزی خود برای جبران کسری بودجه! احتمالا ۲۶میلیارد دلار هم وام باید دریافت شود!

۱۸) ایلان ماسک در توییتر نوشت قیمت سهام تسلا به نظر وی بسیار بالا است و همین باعث سقوط قیمت سهام این شرکت شد!

۱۹) وزیر خارجه آمریکا بار دیگر مدعی شد که دلایل متعددی وجود دارد که منشأ ویروس کرونا در آزمایشگاهی در ووهان چین بوده است.

۲۰) شرکت GILEAD می گوید با مجوزى که اداره غذا و داروى امریکا براى ما صادر کرد و با حمایت دولت ، از همین هفته حجم زیادى از داروى کرونا (رمدسیویر) را راهى بیمارستانهاى امریکا خواهیم کرد!

۲۱) وزیر اقتصاد می گوید املاک مازاد دولت را از طریق بورس مستقل املاک واگذار می‌کنیم. ضمنا حمایت از بازار سرمایه و بورس ادامه خواهد داشت.

۲۲) دلار پتروشیمی ها به ۱۴هزار تومان نزدیک شد!

۰۸:۲۷:۳۹ ترامپ: واکسن ویروس کرونا تا انتهای سال تولید خواهد شدرئیس جمهور آمریکا: مجبور هستیم اقتصاد کشورمان را در سریعترین زمان ممکن بازگشایی کنیم.تلاش می کنیم در روند بازگشایی اقتصادی، امن ترین روش را در پیش بگیریم.تا پایان سال جاری میلادی انتظار داریم واکنس ویروس کرونا را تولید کنیم/ باشگاه خبرنگاران

۰۸:۱۸:۳۰ سخنگوی دولت از بحث دوباره درباره موضوع حذف چهار صفر از پول ملی و تبدیل واحد پولی کشور از «ریال» به «تومان» در مجلس شورای اسلامی خبر داد.علی ربیعی در حساب خود در توئیتر نوشت: «فردا در مجلس، برای اصلاح چهار صفر از پول ملی بحث می‌شود. مردم به تومان صحبت و مراکز رسمی به ریال ثبت می‌کنند. حتی تومان می‌نویسیم و تومن می‌گوییم. حذف چهار صفر یک کار لازم برای ساده کردن روابط مالی است./ایسنا

۰۸:۰۷:۳۲ اقتصاد و بورس ترکیه در سالهای حذف ۶ صفر از پول ملی
ترکیه از ابتدای ۲۰۰۵ از لیر جدید رو نمایی کرد و با حذف ۶ صفر از پول ملی خود ، یکی از کشورهای موفق در این حوزه بود/ در طی سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ تولید ناخالص داخلی این کشور ۵۰% رشد کرد و شاخص بورس استانبول(BIST100) نیز با رشد بیش از ۱۰۰% در طی این سالها مواجه بود/ کانال تحلیلی پارسیس

۰۸:۰۷:۲۴ ترامپ: مجبوریم اقتصاد را در سریع‌ترین زمان ممکن بازگشایی کنیماین بازگشایی به امن ترین روش ممکن صورت خواهد گرفت.انتظار داریم واکسن ویروس کرونا تا آخر سال ۲۰۲۰ در دسترس باشد.

۰۸:۰۳:۵۱ وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: تنها راه نجات اقتصاد کشور، بازار سرمایه است. بازار سرمایه انتخاب مردم است و با افزایش ابزارها و عرضه اولیه به این انتخاب پاسخ خواهیم داد. فرهاد دژپسند گفت: حمایتهای بالاترین مقام اجرایی کشور را از بورس داریم. عرضه‌های اولیه با قدرت تا پایان سال ادامه دارد. حمایت دولت از بورس ادامه‌دار خواهد بود و مختص یک زمان کوتاه‌مدت نیست.

۰۷:۳۱:۵۸ فباهنر در ۱۲ماهه ۲۵۶۷ ودر ۹ ماهه به سود ۲۲۰۹ ریالی رسیده
در ۱۲ماهه سود عملیاتی ۳۳۱۹ و سود خالص ۲۸۸۷ میلیارد ریال بوده است .
۹ ماهه سود عملیاتی فباهنر ۲۸۷۱ میلیارد ریال و سود خالص ۲۴۸۵ میلیارد ریال است .
در ۳ ماهه سود عملیاتی ۲۳۸ میلیارد ریالی و سود خالص ۱۴۷ میلیارد ریالی مواجه بوده است .در ۶ ماه سود عملیاتی با رشدی چشم گیر ۲۱۷۵ و سود خالص ۱۷۴۹ میلیارد ریال بوده . شرکت ۳ ماهه دوم درخشانی داشته است

۰۷:۳۱:۵۷ بازار جالبی را داریم و امروز فشار عرضه  کمی بیشتر می شود

۰۷:۳۱:۵۵ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم