خبر
و بازهلدینگ ها هم …
تحلیل خبر
بتا سهم۰۷:۰۷:۲۲ در مورد این گروه معتقدیم هنوز می شود روی برخی از انها به خوبی حساب کرد تاصیکو ومهان ونیکی وتوسم سهم های خوب بنیادی این گروه هستند که ارزش ذاتی و سود اوری عالی دارن دومهان و تاصیکو را بیشتر زیر نظر بگیرید ونیکی که صف است عرضه شد معطل نکنید
وخارزم با فروش اریان با شرایط خاصی مواجه شده و رشد شناسایی سود را دارد به نظر کمی قیمت تند شده ولی کمی استراحت کند با این خبرها دوباره مورد توجه خواهد شد
وبهمن هم عرضه شود جذاب می شود این سهم به واسطه خبهمن مورد توجه قرار گرفته است وفملی هم دارد به نظر وبهمن کمی شرایط خوب و بهتری برای رشد دارد و می تواند بازهم رشد نماید .
روی وسبحان هم از نظر قیمتی به نظر هنوز می تواند یک دور دیگر بزند وسبحان گزارش ۹ ماهه زده و سهم ۱۱۱۵ ریال سود در ۹ ماهه محقق کرده استطبق برخی شنیده ها ۱۵۰۰تا ۱۸۰۰ ریال ممکن است سود دشته باشد و از همین رو سهم زیر نظر باید اشد .
۱۰ اردیبهشت ۹۹