بازار این روزها با این …

فروردین ۳۰, ۱۳۹۹

خبر

بازار این روزها با این …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۳۷:۴۷  کم کم تقابل ها در بازار سخت تر می شود و جدال ها واقعی تر . وقتی گزارش پرتفوی رسید و از سوی دیگر گزارش میاندوره ای ها  رسیده است و شرایط بازار را می بینیم به این نتیجه میرسیم که این  قدرت پول چه ها  که نکرده است و فضا  را  به  طور کلی تحت تاثیر خود قرار داده است در مجموع بازار امروز هم بازهم همین است و بازار تحت تاثیر قدرت بی حد و حضر پول است و شرایط خاص ! به نظر بازار را  باید این  طور دید که می شود هنوز روی ان  ریسک کرد  ولی با انتشار گزارش مالی شرکت ها  احتمالا  فضا کمی خاص تر خواهد بود و جدال  بازار کمی بیشتر می شود و در کل می توان  گفت  فاز عرضه در بازار کمی شاید رشد کند ولی هنوز انقدری که بتواند  بازار را  منفی کند نیست  .

بازار کار سختی را دارد و شرایط بازار سخت تر و پیچیده تر هم ممکن است  بشود ولی در کل احتمال  یک موج  عرضه در جایی بین  شاخص ۶۸۰ هزار و این نقاط وجود دارد و این  طبعی است  . این که حقوقی ها امروز کمی پر فشار تر کار کنند نیز طبیعی است و به  طور کلی بازار بعد از یک  دامنه رشد کمی پر فشار باشد طبیعی خواهد بود  .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۳۱ فروردین ۹۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم