لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

فروردین ۱۷, ۱۳۹۹

 

 

 

۱۰:۳۱:۰۹ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۲۹:۳۱ افزایش عملیات‌های کلاهبرداری و سرقت اینترنتی در سایه ویروس کرونااز ژانویه تا کنون، هزاران وب سایت با کلیدواژه‌های کروناویروس و COVID۱۹ در دامنه خود ظاهر شده اند. امسال بیش از ۴۸۰۰۰ مورد از چنین دامنه‌هایی ثبت شده است. در حالی که برخی سایت‌های قانونی هستند، محققان بسیاری از آن‌ها را خطرناک دانسته اند. / انتخاب

۱۰:۲۷:۲۲ ورنا هم در شرف صف

۱۰:۲۶:۱۰ اریان صف

۱۰:۲۴:۴۵ نوین عرضه شد و دوباره صف شد

۱۰:۱۹:۴۲ شسپا صف گفته میشود

۱۰:۱۹:۰۷ لپارس به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ ) متوقف می گردد.

۱۰:۱۷:۴۵ تولید کیت‌های نسل سوم تشخیص کرونا توسط وزارت دفاعرئیس اداره بهداشت، امداد و درمان وزارت دفاع از تولید کیت‌های نسل سوم تشخیص ویروس کرونا و ساخت بسته کاملی از تجهیزات برای مقابله با کرونا توسط متخصصان صنعت دفاعی خبر داد. وی خاطرنشان کرد: کیت‌های تشخیصی در وزارت دفاع از حدود ۴۰ روز پیش ساخته شد، اما باید روند تایید نهایی آن‌ها در انستیتو پاستور طی می‌شد که هفته گذشته این کیت‌ها در قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) به تولید انبوه رسید

۱۰:۱۴:۰۱ چکارن به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ ) متوقف می گردد.

۱۰:۱۲:۴۷ هنری کیسینجر: تاثیرات کرونا تا ابد باقی خواهند ماندکیسینجر در گفت‌وگو با روزنامه «وال‌استریت ژورنال» اظهار داشت: زیان‌های شیوع ویروس کرونا بر سلامت مردم می‌تواند موقتی محسوب شود اما نوسانات و تغییرات سیاسی و اقتصادی آن ممکن است تا چندین نسل ادامه پیدا کند.

۱۰:۱۲:۲۱ ونوین را هم دادند

۱۰:۱۰:۴۲ زکوثر با رشد ۵ درصدی ۲۰۷۷ تومان قیمت خورد

۱۰:۰۶:۵۴ احتمال کاهش ۲۰ درصدی شاخص بورس/ اگر کرونا نبود، شاخص بورس به ۷۰۰ هزار واحد می‌رسید

?مهدی طحانی کارشناس بازار سرمایه: با توجه به اینکه شاخص بورس به سقف قبلی خود دست پیدا کرده است، بنابراین احتمال کاهش حدود ٢٠ درصدی این شاخص وجود دارد. به نظر می‌رسد بازار سرمایه تا چند روز منفی شود و دوباره شاخص بورس به کانال ۵٠٠ هزار واحد بازگردد.

?اکنون بازار به طور دائم در حال نوسان است و به نظر می‌رسد این بازار با یک روند منفی همراه شود. نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر کشور در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس کرونا نبود، شاخص بورس تا کنون به کانال ٧٠٠ هزار واحد راه پیدا کرده بود، درصورتی که مساله کرونا تا ٢ یا ٣ ماه آینده در کشور برطرف شود شاهد روند افزایشی شاخص بورس بازار با شیب کمتر نسبت به سال گذشته خواهیم بود.

۱۰:۰۶:۴۳ کاهش تولید مس شرکت‌های معدنی در شیلی

شرکت‌های معدنی در شیلی، در حال بررسی کاهش تولید ناشی از شیوع کروناویروس هستند. گزارشی از جامعه ملی معدن‌کاری (Sonami) نشان می‌دهد که تمامی شرکت‌های معدنی تولیدکننده مس در شیلی شرایط دشواری را پشت سر می‌گذارند که فشاری بر حجم تولید این شرکت‌ها وارد می‌آورد.

همچنین کمیته مس شیلی، کوچیلکو، روز جمعه پیش‌بینی خود از قیمت مس برای سال ۲۰۲۰ را اعلام کرده است. این کمیته انتظار دارد که قیمت هر پوند مس با کاهش ۴۵ سنتی به ۲٫۴ دلاربرپوند (معادل ۵،۲۹۱٫۱ دلاربرتن) خواهد بود.

پیش‌بینی جدید کوچیلکو از میانگین قیمت مس در سال ۲۰۲۰ به‌دلیل کاهش قابل توجه تقاضای جهانی مس به‌ویژه در چین (ناشی از شیوع بیماری کووید- ۱۹) تنزل یافته است. پیش‌بینی پیشین این کمیته در ماه ژانویه، از قیمت مس سال ۲۰۲۰، برابر با ۲٫۸۵ دلاربرپوند (معادل ۶،۲۸۳٫۲ دلاربرتن) بوده است.کوچیلکو همچنین پیش‌بینی خود از قیمت مس در سال ۲۰۲۱ را نیز گزارش کرده است. انتظار دارد که این قیمت مس در سال ۲۰۲۱ برابر با ۲٫۹۰ دلاربرپوند (معادل ۶،۳۹۳٫۴ دلاربرتن) باشد./ فلزات آنلاین

۱۰:۰۳:۰۶ وبشهر هم  فعلا صف خوبی دارد

۱۰:۰۰:۴۴ خرید در منفی های وبملت هم خوب است

۱۰:۰۰:۳۷ حفارس هم شرایط خاصی را دارد

۰۹:۵۹:۱۶ دلر گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش ( مبلغ ۳۱۵ میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی و مبلغ ۱۳۵ میلیارد ریال از محل سود انباشته) که در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۶ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

۰۹:۵۹:۱۱ ختور به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ ) متوقف می گردد.

۰۹:۵۶:۲۴ بکام  به استناد ماده ۱۹ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ ) متوقف می گردد.

۰۹:۵۴:۲۵ شاخص کل بورس تا این لحظه با ۵ هزار و ۶۴ واحد رشد در کانال ۵۷۲ هزار و ۴۹۰ واحد قرار دارد

۰۹:۵۲:۱۳ غگل هم  صف فروش شده است

۰۹:۴۹:۳۲ مبین هم  در منفی ها می تواند  جذاب باشد

۰۹:۴۹:۲۵ خبر خوب برای فلزاتگزارش‌های غیر رسمی از کاهش موجودی انبارهای کامودیتی خبر می‌دهند که این مساله از رونق بازار کامودیتی‌ها در جهان خبر می‌دهدهمچنین در حالیکه اکثر کشورهای دنیا در حال مبارزه برای جلوگیری از شیوع کرونا هستند، چین موفق به مهار این بیماری شده است و از رونق اقتصاد خود خبر می‌دهد.

۰۹:۴۷:۲۷ ورنا هم خوب مثبت شده به نظر باید  زیر نظر باشد

۰۹:۴۲:۰۴ شایعاتی از شناسایی سود غیر عملیاتی سنگین در شسپا

۰۹:۴۱:۵۸ پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه بازسازی و بهینه سازی دیگ بخار شماره ۴ نیروگاه مرکزی ذوب آهن اصفهانامیر ایرانپور مدیرعامل شرکت مهندسی و پویش ساخت ذوب آهن در ادامه گفت: مدت اجرای این پروژه در قرارداد پنج ماه تعریف شده که از یک ماه و نیم پیش آغاز شده است و هم اکنون از پیشرفت ۳۰ درصدی برخوردار می‌باشد.

۰۹:۳۹:۵۸ مرقام هم  صف خوبی را دارد

۰۹:۳۹:۵۲ های وب فعلا  صف است

۰۹:۳۷:۴۹ احتمال  صف شدن  اریان هم  هست

۰۹:۳۲:۲۳ بازار سر و شکل عجیبی به خود گرفته  قیمت ها صلا درست نمایش داده نمی شود

۰۹:۲۹:۰۷ وتجارت هم در این  قیمت ها  بد نیست

۰۹:۲۷:۲۲ صف وامید عرضه  شد  با دید میان مدت خوب است

۰۹:۲۷:۱۱ امروز معامله  شمش بیلت و مسکاتد مهم است

۰۹:۲۶:۵۰ صف کاما هم  عرضه شد

۰۹:۲۶:۱۶ ببخشید ولی نمیتوانیم  ببینیم  بازار چه میکند و قیمت ها چگونه است

۰۹:۲۳:۵۴ بانک مرکزی برنامه ای برای تغییر در شرایط و نرخ سپرده ها ندارددر پی انتشار متن پیشنهادی یکی از بانک‌های خصوصی در فضای مجازی درخصوص نرخ سپرده‌های بانکی، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: بانک مرکزی برنامه ای برای تغییر در نرخ سود سپرده‌ها ندارد.

۰۹:۲۲:۲۰ وتجارت  را عجیب رنج منفی کشیدند

۰۹:۲۲:۱۷ بانک مرکزی برنامه ای برای تغییر در شرایط و نرخ سپرده ها ندارد
در پی انتشار متن پیشنهادی یکی از بانک های خصوصی درفضای مجازی درخصوص نرخ سپرده های بانکی، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: بانک مرکزی برنامه ای برای تغییر در نرخ سود سپرده ها ندارد./بورس نیوز

۰۹:۱۷:۲۰ سیستم ها تقریبا کامل قطع  شده و دوباره  بازار با چالش های متعددی مواجه است

۰۹:۱۶:۳۵ کیمیا متعادل شد

۰۹:۱۶:۲۸ صادرات هند به اتحادیه اروپا در ژانویه ۲۰۲۰ نسبت به دسامبر ۲۰۱۹ حدود ۳۲% کاهش داشته و در مقابل واردات این کشور از اتحادیه اروپا رشد ۵۰% را تجربه کرده است.ترکیه نیز در تجارت با اتحادیه اروپا در ماه ژانویه ۲۰۲۰ نسبت به دسامبر ۲۰۱۹ در بخش صادرات با کاهش ۴% روبرو شده و واردات این کشور از اتحادیه اروپا توانسته رشد ۱۰% را تجربه کند.

۰۹:۱۱:۳۵ اگر اهل ریسک کردن هستید  به نظر خرید  قرن در این  قیمت ها خوب است

۰۹:۰۹:۱۲ سخوز هم در بین  سیمانی ها  جالب است

۰۹:۰۷:۴۱ بازار خیلی پر حجم نیست و البته  خرابی ان لاین ها هم  باعثش بوده است

۰۹:۰۶:۴۳ اوره ای ها بسیار مورد  توجه  بازار هستند

۰۹:۰۶:۳۱ امروز احتمالا  ۱۰۰ میلیون دیگر پترول می دهند

۰۹:۰۶:۰۳ جالب است که حقوقی هم  قرن می خرد

۰۹:۰۵:۱۸ دوابهر سیستم ها  با مشکلات جدی مواجه  شدند

۰۹:۰۴:۲۵ ان لاین ها  کمی با مشکل مواجه است

۰۹:۰۳:۵۸ باما  فعلا  مثبت است و صف

۰۹:۰۳:۱۸ مخابرات  صفش پابرجاست

۰۹:۰۲:۵۳ امروز بازار عرضه های جدی را دارد

۰۹:۰۲:۳۷  مپنا خوب مثبت اغاز کرد

۰۹:۰۱:۳۵ قرن احتمالا متعادل شود

۰۸:۵۷:۴۶ حسینا  به استناد ماده ۱۲ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع می‌رساند به منظور اصلاح اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت ۲ روز کاری متوقف می گردد.

۰۸:۵۳:۰۱ بر اساس اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر از مدیران بانکی، در جلساتی که از سوی عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی با مدیران عامل نظام بانکی برگزار شده، موضوع کاهش نرخ سود بانکی مطرح و تا حدود زیادی مورد توافق واقع شده است.

بر اساس پیشنهاد بانک مرکزی، ایجاد حساب‌های پشتیبان به طور کامل همچنان ممنوع بوده و هیچ بانکی مجاز به داشتن حساب پشتیبان نیست.
در این بسته سیاستی، کماکان پرداخت سود سپرده روزشمار ممنوع است و آن گونه که در بسته مذکور آمده است، نرخ ابلاغیه بانک مرکزی برای سپرده‌های بلندمدت یک ساله به میزان ۱۵ درصد باید رعایت گردد.

همچنین در این بسته پیش بینی شده به دلیل جلوگیری از جابجایی سپرده‌ها، نرخ سود سپرده‌های بلندمدت یکساله اشخاص حقیقی در گام اول از تاریخ یکم اردیبهشت ۹۹ از ۱۷ و نیم درصد تجاوز نکند و بانک‌ها طی سال ۹۹ ترتیبی اتخاذ نمایند تا نرخ این دسته از سپرده‌ها با نرخ بانک مرکزی تطبیق داده شود.

بر اساس اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر نرخ سود سپرده‌های بلندمدت یکساله اشخاص حقوقی از اول اردیبهشت ماه ۱۵ درصد تعیین و اعمال می‌گردد.

۰۸:۴۶:۳۵ قاعدتا امروز کمی فشار فروش در بازار بالاست

۰۸:۴۳:۲۷ ارزش صفوف خرید در این لحظه ۳۱۲۲ میلیارد تومان است.

۰۸:۴۱:۲۱  چدن همچنان میفروشد ! و از محل فروش فسازان ۲۰۳ میلیارد ریال سود شناسایی کرده و مالکیت شرکت به  ۶۴% رسیده است

۰۸:۳۶:۳۵ صفوف خریدبازار قرن  اخابر وایران  شپدیس های وب ونوین سمازن ملت غمارگ واذر ثفارس ثاخت غنوش پترول وخارزم  وبشهر ونیکی کاذر قنیشا بترانس پکویر مرقام وسپه وکار وامید وپترو لوتوس غبشهر امید قپیرا ختوقا غشهد  دانا غبهنوش ساروم فاذر کرماشا بورس خمحرکه پسهند فنوال همراه کرازی قثابت تپمپی شپنا  ولغدر ما البرز وتجارت و در فرابورس ذماوند  شگویا شصدف شبصیر ساوه فزرین فرابورس غشهداب کیمیا تاپکیش زبینا زشگزا کرمان  بکهنوج قاسم  نوین سبزوا توریل بساما کپرور ذوب پخش پرتقاضا هستند

۰۸:۲۷:۴۹ امروز بعد از مدت ها  شمش بلوم و مس کاتد روی تابلو می رود که نرخ ان مهم است

۰۸:۲۲:۰۱ در خصوص بحث اعتباردهی کارگزاری ها چند نکته ای را عرض کنم که به نظر می رسد در ذهن اهالی بازار ابهام دارد.

۱) وقتی گفته می شود ضریب تعدیل ۵۰درصد است، به این معنا است که اگر یک کد معاملاتی ۱۰۰میلیون تومان دارایی داشته باشد می تواند معادل آن یعنی ۱۰۰میلیون تومان اعتبار دریافت کند.

۲) وقتی حد اعتباری به ۳۵درصد می رسد به این معنا است که یک کد معاملاتی ۷۰درصد دارایی خود اعتبار می تواند بگیرد.

۳) مجموع اعتبارات کارگزاران ثابت است و وقتی حد از ۴۵درصد به ۳۵درصد کاهش می یابد به معنای کاهش یافتن مجموع اعتبارات نیست بلکه توزیع آن تغییر می کند.

۴) وقتی حد اعتباری کاهش یابد، کارگزار جمع اعتبار خود را که عدد ثابتی بوده بین تعداد افراد بیشتری تقسیم می کند.

۵) کاهش در حد اعتباری اقدامی منصفانه و قابل دفاع است.

۶) برخلاف تصور عموم کاهش در ضریب تعدیل منجر به افزایش عرضه در بازار نمی گردد چون جمع اعتبارات تغییر نمی کند.

۰۸:۱۹:۲۹ آریا ساسول هم چهارشنبه هفته بعد می اید …
۵ درصد از سهام آریا ساسول و یا بیشتر ، چهارشنبه آینده ۲۷ فروردین در فرابورس عرضه و کشف قیمت خواهد شد.

۰۸:۱۸:۱۵ معاون بازار شرکت فرابورس با اعلام واگذاری ها در فصل بهار از قعطی شدن عرضه اولیه ۱۲ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری صبا تامین در چهارشنبه جاری خبر داد./بورس پرس

۰۸:۱۲:۵۱ معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» دلیل ابطال معاملات یا همان عدم تایید معاملات برخی نمادها را ظن دستکاری قیمتی عنوان کرد و افزود: لیست نمادهایی که به‌دلیل ظن دستکاری قیمتی متوقف شده و معاملات آنها مورد تایید قرار نگرفته است، تا پایان روز کاری شنبه (۱۶فروردین‌ ماه) اعلام می‌شود.
محمود گودرزی در ادامه افزود: مدتی است شاهد فعالیت برخی شبکه‌های مجازی و سیگنال‌دهی از طریق کانال‌های تلگرامی درخصوص خرید سهام تعدادی از شرکت‌ها هستیم. جهت‌دهی و خط‌دهی این کانال‌ها تا حدی پیش رفته است که خرید و فروش‌های عده‌ای از سهامداران به‌ویژه تازه‌واردان به بازار سهام از این دستورات تبعیت می‌کند.
وی در ادامه با اظهار این مطلب که هر چند تذکرات جدی از سوی سیاست‌گذاران بازار سرمایه به متولیان این کانال‌ها داده شده و برخورد جدی با آنها خواهد شد، گفت: از سوی دیگر مکاتباتی نیز با ناشران این شرکت‌ها و مدیران آنها صورت گرفته و آنها نیز به دفعات در سیستم اطلاع‌رسانی کدال، تاکید بر عدم رخداد هرگونه خبر خاصی در شرکت‌ها داده‌اند، ولی با این وجود بازهم شاهد دستکاری قیمتی در این نمادها هستیم.
گودرزی ادامه داد: در این میان می‌توان به برخی از شرکت‌ها و نمادهای فعال در بازار اشاره کرد که با زیان انباشته بسیار بالا مواجه بوده، ولی بازدهی سنگینی را نصیب سهامداران کرده‌اند. این چنین مواردی نمونه‌ای بارز از این موضوع هستند.
معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران در ادامه یکی از رسالت‌های اصلی بورس را جلوگیری از دستکاری قیمتی عنوان کرد و افزود: تا آنجا که قانون بازار اوراق بهادار اجازه می‌دهد، خواهان شفاف‌سازی بیشتر از سوی این شرکت‌ها هستیم و با توقف این نمادها و درخواست ارائه اطلاعات تکمیلی، بستر مناسبی برای شفافیت هر چه بیشتر ایجاد می‌کنیم.
به گفته گودرزی، نماد این چنین شرکت‌هایی نه‌تنها متوقف خواهد شد، بلکه ارائه گزارش‌های مکتوب بر سایت کدال و همچنین ارائه ویدئوکنفرانس برای آنها الزامی می‌شود تا سهامداران با دیدی وسیع‌تر و اطلاع از تمامی تغییر و تحولات درونی شرکت‌ها به خرید و فروش بپردازند.
یادآور می‌شود در ماده ۱۹ قانون بازار اوراق بهادار عنوان شده که چنانچه ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) یا خرید و فروش مبتنی بر اطلاعات نهانی وجود داشته باشد، سازمان بورس می‌تواند راسا به پیشنهاد بورس، نماد معاملاتی ناشر پذیرفته شده را تا ۵روز کاری با اطلاع بازار متوقف کند

۰۸:۰۴:۲۱ کاهش ۵۰ میلیون لیتری میانگین مصرف بنزین
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از کاهش ۵۰ میلیون لیتری میانگین مصرف روزانه بنزین کشور در نوروز امسال خبر داد.
میانگین توزیع روزانه بنزین کشور از ابتدای روز جمعه (یکم فروردین) تا پایان روز جمعه (۱۵ فروردین) ۴۴ میلیون لیتر بوده است که این رقم از کاهش ۵۰ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین کشور در مقایسه با مدت مشابه پارسال حکایت دارد./ایبنا

۰۸:۰۲:۰۲

۳ رکورد بورس پس از تعطیلات

?بورس تهران اولین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی را با رکوردشکنی در سه سطح پشت سر گذاشت. در این روز، شاخص کل سهام جهش بی‌سابقه ۲۰ کانالی را تجربه کرد و برای اولین بار در تاریخ به ارتفاع ۵۶۷ هزار واحد دست یافت.

?در کنار تشکیل صف‌های انبوه خرید و رشد همه‌جانبه قیمت‌ها، در انتقال مالکیت سهام بین سهامداران بزرگ یا حقوقی و سهامداران خُرد یا حقیقی شاهد رکورد دیگری بودیم. حدود هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان سهم به مالکیت سهامداران حقیقی درآمد. چنین حدی از مشارکت از سوی سهامداران حقیقی در تاریخ فعالیت بورس تهران سابقه نداشته است./دنیای‌اقتصاد

۰۸:۰۱:۵۸ گفته می‌شود حداکثر نرخ سود سپرده‌های بلند مدت یکساله بانک‌ها برای اشخاص حقیقی از ابتدا اردیبهشت ماه ۱۵ الی ۱۷٫۵ درصد و برای حقوقی‌ها ۱۵ درصد اعمال خواهد شد؛
حداکثر نرخ سود کوتاه مدت یک ماهه حداکثر ۷ درصد

۰۸:۰۱:۴۱ ‌رییس سازمان بورس خبر داد:

«ساز و کار واگذاری سهام دولتی شرکت‌های بورسی روی میز هیات وزیران» شورای‌عالی بورس در جلسه ۱۱ فروردین ماه، بر اساس قانون بودجه سال ۹۹ و همچنین به استناد اصل ۴۴، ساز و کار اجرایی واگذاری باقی مانده سهام دولتی شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه را تصویب کرد و این مصوبه امروز شانزدهم فروردین ماه ۹۹ توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی تقدیم معاون اول رییس جمهور شد.

۰۸:۰۱:۲۷ تولید ۱۳ عضو اوپک در این ماه ۲۸٫۷۶ میلیون بشکه در روز بوده است. |تولید نفت ایران در ماه مارس به ۲٫۰۲ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده است.

۰۷:۵۹:۴۴ استوری آقای یاسر فلاح، مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی بورس‌ در خصوص واگذاری سهام دولت در شرکت های بورسی و فرابورسی. تخفیف ۲۰ تا ۲۵ درصدی!

۰۷:۵۹:۳۹ به روز رسانی NAV هر سهم ونیکی بعد از ارائه گزارش اسفند ماه
در حال حاضر نسبت P/NAV سهم در محدوده ۶۶ درصد است.

۰۷:۵۸:۰۲ به نظر امروز هم روز مثبتی را داریم با این اخبار نرخ  سود و افت احتمالی ان  یک  سیگنال  بسیار مهم  صادر شده است

۰۷:۵۷:۵۲ سلام  صبح  شما عزیزان بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم