رنیک در بین این …

فروردین ۴, ۱۳۹۹

خبر

رنیک در بین این …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۲۱:۵۳  در مورد  رنیک  شرایط کمی خاص است سهمی است که در اسفند  خوب بود و ۵۱۰ میلیارد ریال فروش داشت در بهمن ۴۷۲ میلیارد ریال و در دی ۴۷۰ میلیارد ریال درامد داشته در اذر با عددی خوب ۷۲۰ میلیارد ریال درامد داشته است . مهر ۴۴۹ میلیارد ریال
در ۱۲ ماهه ۶۰۳۹ میلیارد ریال فروش زده کل درامد شرکت در سال قبل ۴۲۷۵ ملیارد ریال بوده است  در مورد  این  سهم  قرار داد  انزلی را برنده شد  ابلاغ قرارداد اجرایی محوطه سازی و تاسیسات زیر بنایی اراضی استحصالی ضلع شرقی بندرانزلی است  به نظر بهتر است  رنیک  را با دید نوسان  زیر نظر بگیرید و می تواند  یکی از گزینه های خاص بازار باشد به نظر شرایط برای نوسان  سهم  بد نیست و می تواند  گپ ناشی از افزایش سرمایه را پر کند .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۵ فروردین   ۹۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم