در گروه خودرو …

اسفند ۲۷, ۱۳۹۸

خبر

در گروه خودرو …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۱۹:۵۵  در بین خودرویی ها  باید به خبرهای این گروه اشاره  کرد  برخی دوستان از بازگشایی خگستر و خودرو  سوال کردند  به نظر تا  ثبت نکنند  باز نخواهند  شد ولی بازگشایی های جذابی را دارند و به نظر تازه  بعد از بازگشایی یک مسیر رشد در انها  اغاز می شود  به نظر رویه  سازمان در اعطای مجوز به  خودرویی هاست و سایپا هم مجوز میگیرد  .

در کنار این شرکت ها احتمالا  با رونق این گروه توجه  بازار به سایر خودرویی ها هم  جذب می شود از خپارس زامیاد و خبهمن  گرفته تا ورنا و وساپا ولی با توجه  به  صورت های مالی و علاقه به سهم های با  سود محور بودن  ۲ سهم  زامیاد و خبهمن  را بیشتر زیر نظر بگیرید در بازگشایی خگستر و خودرو  سرفرصت  به  قیمت بازگشایی و شرایط انها در ان مقطع اشاره میکنیم .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۲۸ اسفند  ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم