در بموتو و بترانس هم …

اسفند ۲۱, ۱۳۹۸

خبر

در بموتو و بترانس هم …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۵۵:۲۲  در مورد  بموتو  به نظر باید واکنش بازار را نسبت  به سهم دید که عرضه می شود از دید ما  بموتو  یک موج عرضه  را داشته  باشد حتی می تواند برای خرید دوباره جالب شود گزارش های ماهانه  سهم  را  باید دنبال  کرد  به نظر بازی خوبی در گزارش های ماهانه دارد  . در مورد  بموتو شرایط خوب است و فضا خاص و احتمالا شرایط می تواند جالب باشد  .

در مورد  بترانس کمی فضا  متفاوت است سهم  اصلاح  کرده و در مسیر اصلاح  قرار دارد  به نظر امروز تا حدودی جمع و جور می شود و احتمالا در قیمت های منفی امروز برای خرید نوسانی یکی از گزینه های قابل بررسی بترانس است  . در مورد  بترانس شفاف سازی عصبانی اخیر کمی کار را خراب کرد ولی در هر صورت با  برگشت  بازار یکی از سهم های برگشتی بازار خواهد شد  در خط روند یکه  قرار دارد امروز اگر صف فروش جمع نشود  کار برای سهم  سخت خواهد بود  .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۲۱   اسفند  ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم