دپارس در بین دارویی ها …

بهمن ۲۷, ۱۳۹۸

خبر

دپارس در بین دارویی ها …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۲۴:۰۷   سهم دیروز بلوک هایی را داشت سهم را از نظر بنیادی زیر نظر بگیرید بازی های خوبی را دارد می تواند جالب باشد سهمی که  اذر با  فروش ۲۸۰ میلیارد ریالی عالی بود ولی دی معمولی بود و۲۲۰ میلیارد ریال  فروش داشت  ۱۰ ماهه جمع فروش   ۲۵۶۷    میلیارد ریال بوده است. دپارس ۹ ماهه ۲۴۱۰ ریال سود محقق کرده است سهم در ۶ ماهه ۱۹۱۲ ریال محقق کرده بود و در گزارش ۳ماهه با سرمایه جدید ۴۳۰ ریال محقق کرد .
در ۳ ماهه دپارس با فروش ۷۵۷ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۳۲۳ میلیارد ریالی به سود خالص ۲۲۵ میلیارد ریالی مواجه بود
در ۶ ماه با فروش ۱۵۹۶ میلیارد ریالی و سود عملیاتی ۷۷۱ میلیارد ریالی کمی از ۳ ماهه اول بهتر بود . درامد ۴۷۰ میلیارد ریالی سود سرمایه گذاری ها او را بالا برد
در ۹ ماهه سود عملیاتی ۱۰۹۸ میلیارد ریال شده و سود خالص ۱۲۶۵ میلیارد ریال بوده و به نظر ۳۰۰۰ ریال تحقق سود را داشته باشد . به نظر سهم  با دید میان مدت در گروه دارو  خوب است ولی در این  گروه تیپیکو و برخی دیگر را از یاد نبرید که می تواند جالب باشد .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۲۸ بهمن ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم