خبر
در بین دارویی ها با این …
تحلیل خبر
بتا سهم –۰۶:۳۲:۴۳ گزارش های گروه دارو نیز تا امروز خوب بوده از دفارا تا دلر و حالا دامین … سهمی که ۹ ماهه به تحقق سود خوب ۸۲۸ ریالی رسیده است .
۶ ماهه به تحقق سود ۴۹۶ ریالی رسیده است سهم در گزارش ۳ ماهه ۱۴۵ ریال را محقق کرده بود . انصافا خوب عمل کرده است .
سهمی که ۳ماهه ۷۲۹ میلیارد ریال فروش ، ۳۲۸ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۹۶ میلیارد ریال سود خالص محقق کرده بود . در ۶ماه ۱۸۱۷ میلیارد ریال فروش ، ۹۹۶ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است و عالی بوده و ۲ برابر۳ ماهه اول حرکت کرده است و ۶ ماهه ۶۸۵ میلیارد ریال سود خالص داشته
در ۹ ماهه با فروش ۲۸۹۷ میلیارد ریالی ، سود عملیاتی ۱۵۶۸ و سود خالص ۱۱۱۷ میلیارد ریالی را داشته کمی سود عملیاتی از ۳ ماهه دوم کمتر است ولی در مجموع وضعیت خوبی است . ۱۲۰۰ ریال را محقق کند .دامین سال بعد ۱۴۰۰ را دارد و خبرهای خوب سهم زیاد است به نظر قیمت های ۱۲۰۰۰ تا ۱۴۰۰۰ ریال برای سهم محقق می شود .
دکوثر هم ازاین فروش و سود سود می برد و به نظر او نیز با دید نوسان خوب است .
در این گروه کارخانجات داروپخش نیز یکی از گزینه های خوب بازار است دارو در ۳ ماهه اول ۱۵۱۵ میلیارد ریال و در ۳ ماهه سوم ۲۰۹۲ میلیارد ریال و ۳ ماهه سوم ۲۱۸۹ میلیارد ریال بوده است انتظار سود ۲۴۰۰ ریالی را داریم برای ۹ ماهه دارو و به نظر محقق می شود شاید قیمت کمی تن د فته باشد ولی واقعا خوب است و خوب پیش رفته
در کنار او و اخر بازهم روی تیپیکو تاکید داریم سهمی که در دید میان مدت یکی از بهترین گزینه های دارویی است .
گروه تحلیل گری بتاسهم…
۲۸ دی ۹۸