شرایط سیمانی ها را نیز …

شرایط سیمانی ها را نیز ...

میلاد خاندوزی
آذر ۱۶, ۱۳۹۸
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

شرایط سیمانی ها را نیز …

تحلیل خبر

بتا سهم –۰۶:۰۴:۲۴  در گروه  سیمان  با این  رشد قیمت ها پیدا کردن  سهم کار اسانی نیست ولی ساروم  یکی از گزینه های خوب و خاص گروه است که می تواند جالب باشد  ساروم آبان هم در حوالی مهر بوده و ۲۴۱ میلیارد ریال فروش زده است در مهر هم ۲۶۰ میلیارد ریال فروش داشت در شهریور ۲۶۲ میلیارد ریال فروش داشته است در تیر با فروش ۲۴۱ میلیارد ریالی و مرداد ۲۶۲ میلیارد ریالی در جمع۸ ماهه این عدد ۱۷۹۰ میلیارد ریال فروش زده است میانگین فروش ۷ماهه قبل ۲۲۱ میلیارد ریال بوده و گزارش بدی نیست سخوز دیگر سهم خوب گروه است و سفانو  نیز دنبال  ان مطرج می شود   سبجنو  نیز شرایط خوبی را دارد و پیش بینی می شود  یکی از بهترین گزارش های این  فصل را  داشته  باشد  .

در مجموع  سیمان شرایط خوب و خاص خود را دارد و اگر بحث حامل های انرژی خیلی رشدنکند  یکی از بزرگترین  نگرانی های این گروه  برطرف می شود
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۱۷  اذر ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم