در بین فولاد و فلزاتی ها …

آذر ۲, ۱۳۹۸

خبر

در بین  فولاد و فلزاتی ها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۰۶:۱۰:۳۷  دوباره وقت  گزارش دهی شد و گزارش این  گروه  مهم … اول در مورد کویر صحبت کنیم به نظر ۱۸۰۰ تومان سهم  کمی پر عرضه  باشد ولی انصافا و حقا شرایط خوبی را  رقم  زد و بازدهی عالی داشت . در فولاژ نیز گزارش دیروز بد نبود ولی خیلی هم خاص نبود و از ماه های قبل شرکت کمتر بود فولاژ ۳ماه اخیر خوب بوده است ولی در ابان نسبت به مهر کمی افول کرده است .
در ابان با فروش ۱۹۰۷ میلیارد ریالی مواجه بود و نرخ فروش هم با اندکی افت ۷۱,۰۹۹,۳۹۰ ریال بوده است . مهر با فروش خوبی مواجه بوده و ۲۱۴۴ میلیارد ریال فروش زده است . نرخ فروش ۷۲,۵۸۳,۶۱۵ ریال بود . شهریور با فروش شبیه ماه های قبل ۲۱۹۸میلیارد ریال فروش زده است و نرخ فروش ۷۰,۸۶۵,۶۸۸ ریال بوده است . در مرداد با ۲۱۴۳ میلیارد ریال فروش داشته است نرخ فروش نیز ۶۷,۰۹۰,۲۸۰ ریال بوده . در تیر ماه با فروش ۲۴۶۱ میلیارد ریالی مواجه بوده نرخ فروش نیز ۶۶,۴۲۲,۱۷۵ ریال بوده .
جمع فروش ۸ ماهه ۱۷۷۱۴ میلیارد ریال است و میانگین فروش۷ ماهه گذشته ۲۲۵۸ میلیارد ریال است و نرخ فروش نیز میانگین ۶۶,۵۹۰,۳۲۸ ریال … گزارش کمی از نظر مقدار فروش کم شده ولی در مجموع روی ریل فروش خوبی راه می رود

در مورد فباهنر هم فاز این  سهم  با  رشد سود حسابرسی شده  مثبت  بود و فضا خوب بوده است  در این  گروه  فملی می تواند  گزارشش روند  سهم  را تغییر دهد ولی احتمالا  فملی و فولاد  گزارش های خوبی بزنند  .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۳  اذر ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم