فضای ساختمانی ها …

آذر ۲, ۱۳۹۸

خبر

فضای ساختمانی ها …
تحلیل خبر

بتا سهم – ۰۸:۳۰:۲۳ در گروه ساختمان خبرها متفاوت است ثنوسا گزارش ۱۲ ماهه داده است که زیان دارد ولی حجم زیان او کم شده در وساخت نیز شرایط امسال با این گزارش ها می تواند کمی بهتر شود هنوز یکی از سهم های خاص بازار است .
ثغرب امسال افول کرد و در ۱۲ ماهه ۲۲ ریال محقق کرده است این عدد در مدت مشابه سال قبل ۶۵ ریال بوده است. ثرود در ۱۲ماهه به سود ۴۱ ریالی رسیده سهمی که سال قبل ۵۵ ریال به ازای هر سهم زیان داشت .
در این گروه برخی از تحقق سود خوب در زیر مجموعه ها میگوید که در ثمسکن خود را نشان میدهد احتمالا ثمسکن هم کمی اصلاح کند مورد توجه بازار باشد
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۲ اذر ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم