خبر
فضای شوینده ها با این …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۰۶:۰۹:۰۲ خبری از افزایش نرخ نیست و حتی کاهش به چشم میخورد و کار وقتی سخت می شود که افت فروش را نیز به همراه تخفیف شاهدیم . این موضوع در شگل و ساینا نیز دیده شد و در پاکسان به اوج خود رسید
البته پاکشو کمی کمتر بود که به نظر به دلیل عرضه مستقیم در فروشگاه هاست شپاکسا در مهر افت کرده افتی که انتظارش را نداشتیم … در مهر ۶۰۳ میلیارد ریال فروش زده است و نرخ فروش نیز با افت ۵۳,۲۷۶,۱۷۱ ریال است در شهریور با فروش کمتر از مرداد ۱۱۰۰ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ فروش ۶۷,۰۳۷,۰۳۲ ریال بود . مرداد با فروش ۱۲۱۶ میلیارد ریالی مواجه شده بود . نرخ فروش ۷۱,۱۱۶,۰۸۲ ریال بود . تیربا فروش ۱۰۶۷ میلیارد ریالی بد نبود ولی ۳ ماه اخیر کاهشی بوده و جمع فروش ۱۰ ماهه ۷۷۹۰ میلیارد ریال شده متوسط فروش ۹ ماهه گذشته حدود ۸۰۰ میلیارد ریال بوده و حالا زیر این عدد است کافی است یکی دو باردیگر این وند ادامه داشته باشد بازار با جریان افزایش فروش روی این نماد ها مواجه می شود .
پاکشو باز کمی بهتر است ولی به نظر او نیز شامل این افت می شود در مهر با فروش ۱۶۷۹ میلیارد ریالی مواجه بود . نرخ پودر ۸۵,۰۲۳,۸۰۱و مایعات ۹۲,۶۱۱,۳۴۳ ریال است . در مرداد با فروش کمتر ۱۳۸۱ میلیاردریالی مواجه بوده و نرخ مایعات۹۲,۳۹۸,۱۲۷ و پودر۹۰,۱۵۱,۲۳۲ ریال است . در شهریور با فروش بسیار خوب ۱۹۳۵ میلیارد ریالی مواجه شده و نرخ مایعات ۹۴,۷۴۳,۱۹۲ و نرخ پودر ۹۰,۹۵۵,۷۸۷ ریال است در مجموع۷ ماهه ۱۰۲۶۱ میلیارد ریال فروش زده .میانگین فروش ۶ماهه ۱۴۳۰ میلیارد ریال بوده است . در ۶ ماهه گذشته نرخ پودر ۸۲,۸۱۷,۳۸۱ و مایعات ۸۶,۶۲۸,۵۲۰ ریال است .
کمی این گروه را بیشتر زیر نظر بگیرید یک ماه نزولی دیگر روند قیمتی را کامل تغییر میدهد اگر شپاکسا دارید کمی مراقب باشید .
گروه تحلیل گری بتاسهم…
۱۱ آبان ۹۸