تایرا در این شرایط …

آبان ۳, ۱۳۹۸

خبر

تایرا در این شرایط …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۰۵:۵۸:۲۰ یکی از سهم هایی که گزارش اخیر او جالب بود و حالا  همه منتظر گزارش تلفیقی هستند . در تایرا  ۶ ماهه ۵۴۹ ریال را محقق کرده است سهم در گزارش تلفیقی ۳ماهه ۱۴۸ ریال و درسود اصلی ۹۵ ریال محقق کرده بود در هر صورت در ۳ ماهه ۱۱۸ میلیارد ریال سود عملیاتی در ۶ ماهه ۹۲۲ میلیارد ریال سود عملیاتی داشته است و نشان میدهد گزارش بسیار خوبی را در دست دارد . بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال نیز سود غیرعملیاتی محقق شده است .

گزارش ماهانه سهم نیز بد نبود تایرا در مهر البته کمی کاهشی بوده و ۱۵۶۹ میلیارد ریال شهریور با فروش ۱۸۸۰ میلیارد ریالی مواجه بود . در مرداد البته اندکی کمتر از تیر بودو ۱۷۳۵ میلیارد ریال فروش داشت تیر با فروش خوب ۱۸۹۰ میلیارد ریالی مواجه شده است . در خردا با فروش ۱۴۲۱ میلیارد ریالی مواجه شده بود و در اردیبهشت ۱۸۳۴ میلیارد ریال فروش زده است . تایرا در فروردین ۱۳۳۲ میلیارد ریال فروش زده است . ۷ ماهه ۱۱۷۲۴ میلیارد ریال فروش داشته که در مدت مشابه این عدد ۵۶۰۵ میلیارد ریال بوده است گزارش ۶ ماهه سهم نیز خوب بود

نمیگوییم  تایرا  بخرید ولی در نظر بگیرید اگر قرار بر افزایش سرمایه ا تجدید ارزیابی باشد  سهم  عدد  بالایی خواهد داشت  جز سهم هایی است که  ریسک  به  ریواردش بد نیست و می تواند  جالب باشد  .

گروه تحلیل گری بتاسهم…

۴  آبان   ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم