۲ سهمی که در گروه غذایی …

آبان ۳, ۱۳۹۸

خبر

۲ سهمی که در گروه غذایی …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۰۵:۴۶:۰۸ در مورد  گروه غذایی باید اذعان  کرد  اکثر گزارش ها  قیمت های فعلی را توجیه نمیکند و احتمال  یک  افت در قیمت ها هست  مگر با  اهرم های دیگر سهم ها  را حفظ کنند  . در مورد  این  گروه گزارش دو  سهم  جالب بود که  اولی غدیس است البته  غدیس فروش از موجودی قبلی را داشته ولی با این حال  گزارش بسیار خوبی را روانه  بازار کرده است  غدیس واقعا گزارش ۶ ماهه خیره کننده ای داشت در ۶ ماهه۹۲۸ ریال سود محقق کرده است سهم با تحقق سود ۳ ماهه ۲۰۴ ریالی مواجه بود . با هم سهم را مرور کنیم . ۳ماهه با فروش ۷۸۵ ، سود عملیاتی ۱۲۶ و سود خالص ۵۷ میلیارد ریالی مواجه بود در ۶ماهه فروش به ۱۷۵۳ ، سود عملیاتی با پرش جدی ۴۳۹ و سود خالص ۲۵۹ میلیارد ریال شده است و ۵ برابر ۳ ماهه اول بوده . سهم فصلی هم هست ولی در کل گزارش خوبی است .

دومی هم  غشهداب است سهمی که   ۶ماهه ۳۴۲ ریال محقق کرده است سهمی که  در ۳ ماهه با تحقق سود ۱۲۴ ریالی مواجه بوده و پیشرفت خوبی داشته است  . غشهداب در ۳ماهه با فروش ۷۲۱ میلیارد ریالی  و سود عملیاتی۲۱۲ میلیارد ریالی و سود خالص ۱۶۵ میلیارد ریالی شرایط خوبی را داشته است در ۶ماهه  فروش به ۱۳۷۵ میلیارد ریال رسید ، سود عملیاتی ۴۳۴ و با کمک  سود غیرعملیاتی در نهایت  ۴۵۴ میلیارذ ریال سود خالص داشته است . گزارش بدی نیست

که  به نظر غشهداب اگر کمی اصلاح  شود و قیمت  کمی بیشتر افت کند  برای خرید جذاب خواهد شد  .  این دو  سهم  را  بیشتر زیر نظر بگیرید در گروه  لبنیات  هم  غشصفا  به نظر شرایط بهتر از بقیه را دارد  .

گروه تحلیل گری بتاسهم…

۴  آبان   ۹۸

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم