لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

مهر ۲۰, ۱۳۹۸

 

 

 

۱۰:۳۱:۱۹ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۱:۱۰ پالایشی ها  را در بازار بسیار خوب میخرند

۱۰:۳۱:۰۲ فملی فاسمین  فایرا هم  جالب هستند

۱۰:۲۵:۲۵  حسینا با عنایت به ایلاغیه سازمان بنادر و دریانوردی از تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ نرخ ارز برای کلیه حقوق، عوارض و هزینه های مترتب بر شناورهای ایرانی و خدمات THC بر اساس نرخ سامانه سنا پس از ۲۵ درصد تخفیف اعمال خواهد شد

۱۰:۲۳:۳۳  بازارهای جهانی با این خبر بهتر می شوند مذاکرت تجاری چین و آمریکا و دستیابی به توافق اولیه
مذاکره کنندگان ایالات متحده و چین در روز جمعه به توافق اولیه رسیدند که تنش های تجاری را کاهش می دهد ، اما این توافق جامع نیست.
ترامپ : ما به مرحله یک توافق مهم رسیده ایم.
ترامپ گفت ، نهایی کردن توافق نامه روی کاغذ ، سه تا پنج هفته طول می کشد.
وی اضافه کرد: ما درمورد مالکیت معنوی ، خدمات مالی ، معامله فوق العاده ای برای کشاورزان به توافق رسیده ایم
منوچین وزیر خزانه داری نیز اعلام کرد افزایش تعرفه ها از ۲۵ به ۳۰ درصد کنسل خواهد شد.
خبری خوب برای کامودیتیها

۱۰:۱۴:۵۷  حجم  حکشتی خیلی مورد توجه نیست ولی بد هم نیست

۱۰:۱۳:۲۹  فارس فملی فولاد بیشترین تاثیر مثبت بر روی شاخص کل

۱۰:۱۰:۲۲ کوثر در مثبت هاو اندک  صف خرید است

۱۰:۰۹:۴۵ ونیرو  بعد از تکذیب خبر افزایش سرمایه  صف فروش شد

۱۰:۰۸:۴۳ ریشمک دوباره  صف شد

۱۰:۰۷:۵۳ شاخص پشت  دروازه های ۳۲۰ هزار میجنگد !!

۱۰:۰۷:۴۷ ذخایر ارزی در یک‌سال گذشته افزایش یافته‌استرییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: ذخایر اسکناس ارزی کشور طی یک‌سال گذشته نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش یافته است و برای بهبود بیش از پیش این شرایط نیز تلاش می‌شود.

۱۰:۰۶:۳۲ خبرخوب برای بازارهای جهانی

۱۰:۰۶:۲۹ ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا:ما به فاز ۱ توافقی اساسی دست یافته‌ایم. ما درباره مالکیت معنوی، خدمات مالی یک توافق فوق‌العاده برای کشاورزان، خرید ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار محصولات کشاورزی توافق کردیم.
این مساله را بعید نمی‌دانم که بخش نخست این توافق در نشست آتی همکاری اقتصادی آسیا – پاسفیک (اپک) در شیلی به امضا برسد.
این نشست از ۱۱ تا ۱۷ نوامبر (۲۰-۲۶ آبان ماه) برگزار می‌شود.

۰۹:۵۸:۳۶ شپاکسا با سرمایه ۱۰۸ میلیارد تومانی برای شش ماهه اول سال مالی خود ۷۴٫۲ تومان سود شناسایی کرده است. انتظار می رود برای سال مالی جاری سودی حداقل در محدوده ۲۰۰ تومان شناسایی نماید.

۰۹:۵۸:۲۰ غپینو  شرایط خاص خود را دارد  ولی از خبر افزایش سرمایه خیلی استقبال نشد

۰۹:۵۷:۴۵ وپخش و تیپیکو می توانند  بهتر باشند

۰۹:۵۷:۳۶ پمئپو: ایران یا مانند کشوری عادی رفتار کند یا شاهد فروپاشی اقتصادش باشد

▫️وزیر امورخارجه آمریکا در پیامی توییتری نوشت: آمریکا نیروها و تجهیزات نظامی اضافی به عربستان سعودی اعزام می‌کند تا توان دفاعی آن را بهبود بخشیده و ممانعت از آن‌چه خصومت ایران می خواند را دوباره برقرار کند.▫️پمپئو در پیام توییتری دیگری نوشت:حکومت ایران یا باید اساسا رفتارش را تغییر داده و مانند کشوری عادی رفتار کند یا این که شاهد فروریختن اقتصادش باشد.

۰۹:۵۴:۵۷ نکته مهم  بازار امروز نباید از مثبت  به منفی ها  برود متعادل بودن  بازار خوب است

۰۹:۵۲:۲۳  بعد از ملت حالا خودرو هم  گارد  فروش گرفته

۰۹:۵۱:۲۴ قیمت مسکن سیر نزولی داردوزیر راه و شهرسازی گفت: روند چند ماه گذشته بازار مسکن نشان می‌دهد که قیمت خانه سیر نزولی دارد، البته مشخص بود که رشد حباب گونه قیمت ها در دو سال اخیر غیرعادی و غیرواقعی بوده است.

۰۹:۵۰:۵۰ صف فاسمین در حال عرضه است

۰۹:۴۷:۰۱ شکلر  صف خرید  البته  گزارش سهم  خیلی جالب نبود

۰۹:۴۵:۵۴ به نظر بعد از ۴۵ دقیقه دویدن منطقی است

۰۹:۴۵:۴۴ بازار اندکی صبر کرده است و منتظر است  فعلا

۰۹:۴۲:۳۲ اثرات تخریبی ملت در بازار کم نیست ولی باید کم کم مسیر بازار از این سهم  جدا  شود

۰۹:۴۱:۰۴ وامید هم  انصافا  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۴۰:۳۸ انرژی اول وقت  بازار تخلیه شده و به نظر کم کم  به  سمت تعادل می رود

۰۹:۳۹:۲۰ پارسان و فارس هم خوب مثبت  شده است

۰۹:۳۸:۵۱  شاخص_کل ۶۴۰۰ واحد مثبت

۰۹:۳۷:۵۴ امروز هم  عرض کردیم  زاگرس خراسان جم پیلن پارس پردیس شیران  گزارش های خوبی می زنند

۰۹:۳۷:۴۴ غدیر هم  ۳۱۰۰  را دوباره  زد

۰۹:۳۷:۳۸ خراسان هم خوب مثبت  شده است

۰۹:۳۵:۰۹ وتوسم و وتوصا هم  جالب هستند و خوب خرید و فروش می شوند

۰۹:۳۲:۳۷ در حالی که در نیم ساعت ابتدایی بازار در روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد در حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بوده، امروز شنبه در نیم ساعت نخست بازار، ارزش معاملات خرد به ۵۱۰ میلیارد تومان رسیده است.

۰۹:۳۲:۱۲ حجم  ۵۰۰ میلیارد تومانی در نیم  ساعت اول بازار

۰۹:۳۲:۰۰ ونیرو  باز میگردد

۰۹:۳۰:۵۴ کلوند در حال  صف شدن است

۰۹:۳۰:۵۰ واکنش همتی به موضع ظریف درباره تحریم جدید بانک مرکزی/ مشکلی در واردات غذا و دارو نداریم

رئیس کل بانک مرکزی:
?در تحریم جدید از این نظر که تگ SDGT لحاظ شده مباحث آقای ظریف درست بوده و دشمنان تلاش کردند که محدودیت ایجاد کنند.
?در اوج التهابات ارزی با بررسی که صورت گرفت مشخص شد ۳۵ هزار میلیارد تومان چک تضمینی وصول نشده در کشور وجود دارد و این ارقام در هر نقطه‌ای از اقتصاد می‌تواند یک ویرانی ایجاد کند.
?بر اساس یک بررسی برخی از این چک‌های تضمینی وصول نشده تا روزی ده بار معامله می‌شد که با تدبیر صورت گرفته در نهایت معضل این چکها کنترل شدند.
?یک عده واسطه با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف در کشورهای همسایه صادرات ریالی انجام می‌دادند و متاسفانه ارز حاصل از صادرات به صرافی‌های دوبی می رفت.

۰۹:۲۸:۵۱ اپ و رانفور در صدر مثبت های بازار امروز هستند

۰۹:۲۸:۳۵ مپنا زود عقب گرد کرد

۰۹:۲۸:۱۸ فارس امروز اثر خوبی در بازار داشته است

۰۹:۲۷:۴۶ ملت  کمی منفی شده ولی بازار مسیر خود را از ملت کمی جدا کرده است

۰۹:۲۵:۰۵ کیمیا هم  دنبال  فاسمین  صف شد

۰۹:۲۵:۰۱ بهنام محسنی معاون بازارهای خارج از بورس فرابورس از مصوبات ۸ بندی هیات مدیره سازمان بورس در خصوص بازار پایه خبر داد و اعلام کرد: این مصوبات از ۲۲ مهر لازم الاجرا است.

۰۹:۲۱:۱۲ شاخص امروز و فردا تلاش میکند  ۳۲۰ هزار را پس بگیرد

۰۹:۱۹:۱۷ وپارس هم  فضای خوبی را دارد

۰۹:۱۹:۱۲ گروه پالایشی همگی نزدیک صف خرید

۰۹:۱۷:۱۳ به نظر طبیعی است  بازار کمی در این دقایق بعد از مثبت اخیر افت کند ولی در مجموع  بازار خوبی را داشتیم

۰۹:۱۶:۱۹ در بیمه ها نیز جو خوب ممثبت است

۰۹:۱۶:۰۴ ملت تقریبا  به حاشیه رفته است  تجارت را در این گروه بهتر میخرند

۰۹:۱۴:۴۷ رشد ۳۸۰۰  واحدی شاخص در این  لحظات

۰۹:۱۳:۴۲ ریشمک هم در ۵% است

۰۹:۱۳:۱۶ حجم  بازار هم در حال  بهبود است و به ۳۰۰  میلیارد تومان نزدیک  شده است

۰۹:۱۳:۰۵  مبین  را خوب میخرند

۰۹:۱۳:۰۱ خموتور و صف خرید در دقایق اولیه

۰۹:۱۰:۴۲ دارویی ها را خوب جمع و جور کردند

۰۹:۰۹:۱۳ غپینو  خبر امده ولی متعادل است  سهم  زیادی رشد کرده است

۰۹:۰۹:۰۷ مبین  را هم  زیر نظر بگیرید

۰۹:۰۹:۰۰ غدیر و امید خوب مثبت هستند

۰۹:۰۸:۲۷ خودرویی ها متعادل هستند ولی انتظار صف از انها را نیز داریم  بهرخصوص خودرو  وخبهمن

۰۹:۰۸:۰۴ فملی هم  گزارش خوبی میدهد  زیر نظر داشته  باشید

۰۹:۰۷:۵۸ کگل زیر ۶۸۰۰  زیر نظر باشد

۰۹:۰۷:۳۷  کاوه هم از سهم های خوب بازار در گروه  فولاد است

۰۹:۰۷:۲۹رنج های جالب در فولاد و فخوز را داریم

۰۹:۰۷:۰۱ کروی با این مثبت خوب و قوی فاسمین  مثبت است

۰۹:۰۶:۵۴ شسپا و شنفت هم  برای نوسان  بد نیستند

۰۹:۰۶:۴۶ شپنا  شبندر شبریز را  زیر نظر بگیرید

۰۹:۰۶:۲۳ مثبت جالب توجه در پالایشی ها

۰۹:۰۶:۲۰ حرکت در مدار مثبت ! شاخص در ۵ دقیقه بیش از ۲هزار واحد مثبت است

۰۹:۰۵:۴۲ بازار بسیار عالی و داغ  اغاز کرده است

۰۹:۰۳:۳۶ تجارت  در استانه  صف خرید

۰۹:۰۲:۵۱ مثبت جالب توجه مپنا

۰۹:۰۲:۴۱ بازار بسیار خوب و مثبت اغاز کرده است

۰۸:۵۹:۳۱ امروز به نظر بازار مسیر خوبی را  طی خواهد کرد و شرایط خوبی را دارد

۰۸:۵۶:۰۰ زمزمه هاز تجدید ارزیابی غصینو و قاسم نیز حکایت دارد

۰۸:۵۵:۰۳ برخی روایت های دیگر از نرخ متانول هر تن متانول CFR چین ۲۴۰$/ اوره  ۲۵۹

۰۸:۵۵:۰۲ شاخص هم امروز بهتر خواهد شد

۰۸:۵۳:۵۳ صف خوب در فاسمین  را داریم  با  رشد قیمت جهانی روی و مس وضعیت بهتر شده

۰۸:۵۳:۴۹ دبیر انجمن تولیدکنندگان سیمان گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها، کار آنالیز و کارشناسی قیمتی برای تغییر قیمت در نیمه دوم سال آغاز شده است.

۰۸:۴۹:۳۴ وزارت دفاع ترکیه اخبار منتشر شده در خصوص حمله ارتش این کشور به مواضع آمریکا در سوریه را تکذیب کرد/ جام جم

۰۸:۴۹:۲۸ جلسه امروز ایمیدرو با خودروسازان بزرگ با هدف نهایی کردن بسته حمایتی زنجیره معدن و صنایع پایین دستانتظار میرود شرکتهای صنایع معدنی شاهد رشد تقاضا و فروش بوده و تولید خودرو در نیمه دوم افزایش یابد

۰۸:۴۷:۱۳ فوری افزایش سرمایه ۴۳۱% غپینو از مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها … گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۱,۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۶,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالی و کاهش ریسک مالی سرمایه ، بهبود نسبت مالکانه که در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۵ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

۰۸:۴۳:۴۶ خکرمان با حجم  ۸۵ میلیون صف خرید

۰۸:۴۱:۳۱ در بازار پایه درهاور هم شرایط خوبی را دارد

۰۸:۳۴:۰۲ بازار پایه ها هم  خوش خبر هستند

۰۸:۳۳:۵۶ بازار خوب اغاز کرده است

۰۸:۳۳:۵۳ صفوف خرید بازار کویر ۱ میلیارد صف !! شکربن ملت کالا بسویچ شکربن رتکو لپارس غگل خریخت شسپا کگاز غمهرا غشهد فاسمین خاهن خوساز سفار شنفت شفارس و در فرابورس زکشت چکاپا تلیسه زبینا حاسا نطرین حریل پر تقاضا هستند

۰۸:۳۰:۲۷ فردا نشست گروه ویژه اقدام مالی برگزار می‌شود. ممکن است در این نشست تهران دوباره فرصتی چهار ماهه را به دست بیاورد ولی آیین‌نامه داخلی مجمع چنین فرصتی نمی‌دهد، اگر مبدا زمانی ارسال پالرمو به این نهاد را هجدهم مهر ماه ٩٧ درنظر بگیریم.

۰۸:۲۶:۲۷ در پی حمله ترکیه به شمال سوریه، ایتالیا سفیرش را از آنکارا فراخواند، نروژ فروش سلاح به ترکیه را متوقف کرد و آمریکا تحریم هایی علیه این کشور وضع کرد همچنین اعضای شورای امنیت از ترکیه خواستند عملیات سوریه را متوقف کند. جمع این موارد باعث شد تا لیر ترکیه در مقابل سایر ارزها نزولی شود.

۲) دو حامی مالی ترامپ به اتهام تخلف انتخاباتی بازداشت شدند. جریان استیضاح ترامپ وارد یک فاز جدی شده و حالا هم حزبی های ترامپ هم، مانعی جدی در سر راه استیضاح نیستند.

۳) نفتکش ایرانی توسط دو موشک مورد هدف واقع شد. این نفتکش در ۶۰ مایلی عربستان بوده و ابتدا گفته شد که موشک ها از خاک عربستان شلیک شده است اما وزارت نفت در واکنش به این خبر، گفت که شلیک موشک ها از خاک این کشور را تکذیب می کند. منابعی می گویند که یک کشتی جنگی اسرائیل را در نقطه ای رصد کرده اند و ساعت حرکت آن می تواند دلیلی باشد که کشتی مزبور، نفتکش ایرانی را هدف قرار داده تا آتش درگیری ایران و عربستان را روشن کند. حالا، عمران خان از پاکستان به تهران می آید و حامل پیامی دوستانه است. ظریف هم می گوید که برای مذاکره با عربستان، کاملا آماده است.

۴) ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که در واکنش به حمله ماه گذشته به تاسیسات نفتی آرامکو، سه هزار نیروی نظامی جدید را به همراه تجهیزات دفاعی به عربستان اعزام می‌کند.

۵) رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران معتقد است با توجه به رشد غیرمعمول تولید دارو در شش ماهه ابتدایی سال جاری، باید شرایط را به طور کامل رصد کرد تا خطر قاچاق داروهای تولیدی در ایران به خارج از کشور وجود نداشته باشد. برخی می گویند که میزان تولید از مصرف به شدت بالاتر رفته و احتمالا به دلیل تخصیص دلار ۴۲۰۰ تومانی به دارو، صادرات غیر قانونی دارو در جریان است!

۶) رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر اینکه متوسط افزایش قیمت دارو از متوسط نرخ تورم پایین‌تر است، گفت: در سال جاری افزایش قابل توجهی در قیمت دارو نخواهیم داشت! این در حالی است که صنعت دارو ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می کند اما چندین نوبت افزایش نرخ هایی داشته و باعث بهبود سودآوری این گروه شده است.

۷) وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به هدف قرار گرفتن نفتکش ایرانی سابیتی در دریای سرخ اعلام کرد که هنوز برای تعیین مقصر این انفجار زود است. انگلیس هم گفت حادثه نفتکش ایرانی نگران کننده است و به دنبال واقعیت ها هستیم.

۸) مدیرعامل خودکفا می گوید افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی‌ها برای شرکت‌های مینو در حال انجام است. قاسم، غصینو، غمینو و غپینو شرکت های عضو خودکفا هستند.

۹) مدیرعامل ذوب آهن اصفهان می گوید پیشنهاد اختصاص ۲۸ درصد سهام شرکت سنگ آهن مرکزی به ذوب‌آهن اصفهان بابت تسویه بخشی از بدهی دولت به تامین اجتماعی ارائه شده است که با این حساب می‌توانیم یک میلیون تن کنسانتره را به گندله تبدیل کنیم.

۱۰) با گذشت یک سال از ارجاع مخالفت شورای نگهبان با تصویب FATF و با توجه به عدم تصمیم گیری مصلحت نظام در این خصوص، نهایتا طبق قانون نظر شورای نگهبان به تصویب می رسد. پومپئو در همین راستا می گوید: گر ایران در زمینه مبارزه با تأمین مالی تروریسم و پایبندی به استانداردهای جهانی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم جدیت داشت، کنوانسیون پالرمو و کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم را فوری تصویب می‎کرد.

۱۱) مذاکره بین آمریکا و چین به نقاط حساس اما امیدوار کننده رسیده است. ترامپ گفته که روند مذاکرات مثبت است و نیازی به تایید کنگره نداشته و به محض نهایی شدن، آن را امضاء میکند. قرار بود این مذاکرات روز پنجشنبه به پایان برسد اما تا پایان امروز، شنبه، ادامه خواهد یافت.

۱۲) اعلام ایران جهت پیوستن به منطقه اوراسیا، هزینه حمل در دریای خزر را به شدت افزایش داده است. بنا به پیش بینی مالکین کشتی ها هزینه حمل در اواسط تا انتهای اکتبر افزایش چشمگیرتری پیدا خواهد کرد

۱۳) شرکت دولتی نفت “سعودی آرامکو” در هر حال برای اولین بار اواخراکتبر سهام خود را در بورس ارائه خواهد کرد.

۱۴) فولادساز ایرانی قرارداد فروش ۵ هزار تن بیلت برای صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس را منعقد کرد. قیمت این محموله ۳۵۰-۳۵۵ دلار خواهد بود.

۱۵) استاندار اردبیل می گوید با توجه به آغاز عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن اردبیل، مقدمات تامین ریل مورد نیاز این پروژه از کارخانه ذوب‌آهن اصفهان انجام شده است. ریل‌گذاری ۱۱۷ کیلومتر از این پروژه در سفر رئیس‌جمهوری به استان آغاز می‌شود.

۱۶) مدیرعامل ملی می می گوید طرح توسعه ذوب خاتون آباد تا ۲۲ بهمن بهره برداری می شود.

۱۷) بانک جهانی پیش‌بینی کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ میلادی از رکود خارج شود. این نهاد البته نرخ تورم را همچنان بالای ۲۰درصد پیشبینی کرده است.

۰۸:۱۶:۴۷ منابعی می گویند که حمله به نفتکش ایرانی توسط یک قایق توپدار اسراییلی انجام گرفته که ساعت ۱۱ شب از پایگاه دریایی اسراییل در جزیره دهلک اریتره خارج شده و در ساعت ۲ و ۴۵ دقیقه در ۳۴ کیلومتری جنوب شرقی بندر سودان مشاهده شده است.

۰۸:۱۲:۴۵ افت قیمت متانول ICIS به سطح ۲۰۱ دلار

۰۸:۰۴:۱۷  نماد معاملاتی قاسم به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (ب) برای شرکت قاسم ایران متوقف شد.

۰۷:۵۶:۴۴ برایان هوک: دنبال درگیری با ایران نیستیمنماینده دولت آمریکا در امور ایران:ایران باید بین انقلابی بودن و سقوط اقتصاد خود یکی را انتخاب کند.
هدف دولت آمریکا برای اعزام هزاران نیرو به عربستان سعودی، جلوگیری از «تهدیدهای ایران» است و آمریکا به دنبال درگیری نیست.برنامه موشکی ایران باید مهار شود.دنبال رسیدن به «توافق جامع» با ایران هستیم و از تلاش‌های کشورهای اروپایی در این زمینه استقبال می‌کنیم.

۰۷:۵۱:۵۰ «زنگنه» خطاب به پمپ‌سازان؛
دوره بساز، بزن و درو تمام شد/ بهره‌برداری تلمبه خانه‌های خط لوله نفت «گوره-جاسک» ۵ سال به پمپ‌سازان واگذار می‌شود/ پمپ‌سازان به ازای انتقال هر بشکه نفت کارمزد می‌گیرند.

۰۷:۴۷:۴۹ دبیرکل اوپک گفت از آنجایی‌که اوپک رشد اقتصادی کندی برای جهان و تقاضای کمتری برای نفت در سال آینده پیش بینی کرده، کاهش بیشتر تولید نفت در میان گزینه های اوپک و هم پیمانانش برای بررسی در ماه دسامبر است.

۰۷:۴۷:۲۳ پیش‌بینی بانک جهانی:
خروج اقتصاد ایران از رکود در ۲۰۲۰

? بانک جهانی پیش‌بینی کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ میلادی از رکود خارج شود. براساس ارزیابی‌های این نهاد اگرچه در پایان سال ۲۰۱۹ اقتصاد ایران رشد منفی تجربه خواهد کرد و در مجموع سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بیش از ۱۰ درصد حجم خود را از دست می‌دهد، اما می‌تواند اولین رشد مثبت خود پس از تحریم‌های اخیر را در سال آینده میلادی تجربه کند.

? پیش‌بینی بانک جهانی بر مبنای فروش و صادرات ۵۰۰ هزار بشکه نفت در روز بنا شده است و انتظار می‌رود در سال آینده میلادی(۲۰۲۰)، اقتصاد ایران به میزان ۰٫۱ درصد منبسط شود.

? همچنین تخمین کارشناسان بانک جهانی نشان می‌دهد که اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۱ می‌تواند یک درصد رشد مثبت را در پیش داشته باشد که به معنای خروج کامل از رکود است.

? با وجود این، همچنان تورم در سطوح بالای ۲۰ درصد باقی خواهد ماند. توصیه این بانک برای انعطاف بیشتر در برابر شوک‌های خارجی، ایجاد تنوع در اقتصاد با تمرکز بر بخش غیرنفتی و درآمدهای دولتی است/ دنیای اقتصاد

۰۷:۳۳:۱۷ وضعیت بازارهای جهانی خوب است و به نظر بازی بازار در دقایق ابتدایی می تواند مثبت  بهتری باشد

۰۷:۳۱:۴۵ سلام  صبح  شما  عزیزان بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم