خبر
حخزر و حسینا هر دو …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۱۲ در بازار این دو سهم را خوب می خرند به خصوص حخزر که البته دیگر این سهم بازی شده و از وضعیت بنیادی خارج شده است ولی در کل گزارش خوبی را هم زده است حخزر در فروردین ۲۴۷ میلیارد ریال فروش زد سهم در اردیبهشت با فروش ۲۷۸ میلیارد ریالی مواجه شده بود جمع فروش ۲ ماهه ۵۲۵ میلیارد ریال بوده است در مدت مشابه سال قبل ۲۹۵ میلیارد ریال درامد داشته و پیشرفت خوبی کرده است.
در کنار او حسینا نیز خوب بود حسینا در فروردین ۲۹۸ میلیارد ریال فروش داشت این عدد در اردیبهشت ۴۳۸ میلیارد ریال بوده است و جمع دو ماهه ۷۳۷ میلیارد ریال فروش داشته است . در مدت مشابه سال قبل این عدد ۶۵۲ میلیارد ریال بوده است.
اگر بخواهیم انتخاب کنیم حخزر شارپ تر و قوی تر است ولی حسینا بنیادی تر انصافا ۳ ماهه هر دو سهم خوب خواهد بود و هر دو خوب هستند .
گروه تحلیل گری بتاسهم
۸ خرداد ۹۸