چشم اندازبازار شنبه ۲۴ فروردین ۹۸

فروردین ۲۳, ۱۳۹۸

چشم اندازبازار شنبه ۲۴ فروردین ۹۸ 

 

چهارشنبه بازار یک حرکت  بسیار خاص و خوب را داشت و فضای بازار را تغییر داد  واقعا  فکر نمیکردیم  که بازار این طور خوب و جالب باشد ولی در عین  حال کمی ریسک  بازار را نیز افزایش داده است ولی وضعیت خوب بازار را باید دید که هر چه  به  ۱۹۷  و ۱۹۸  هزار نزدیک تر می شویم وضعیت  کمی خاص تر و سخت تر می شود و به نظر بازار با این  شرایط و این وضعیت  همچنان  تا وقتی پر حجم  است  پر خبرو پر اتفاق و وضعیت مثبتی را خواهد داشت

ولی بازهم میگوییم بازار کمی در فضای رشدی نمیتواند کم  ریسک  باشد انقدر ها هم  بازار کم  ریسک  نیست و به نظر کمی باید مراقب بود نه این  که  بترسیم و عقب نشینی کنیم ولی فقط باید همه موارد  را در نظر گرفت و باید کمی هم  با احتیاط گام  برداشت . ما هنوز این نظر را داریم  که کمی احتیاط کنید . همین نه میگوییم بازار خطری شده و نه میگوییم  بفروشید فقط در خرید هر سهمی وارد نشوید و احتیاط کنید  .

در مجموع این  روزها بازار سرمایه با روند مثبت به مقاومت سرسخت شاخص رسیده است مقاومتی که شاید باعث متعادل شدن بازار شود اصلاح قیمتی عمیقی برای بازار انتظار نمیرود تنها متعادل شدن روند و صعود مجدد با انتشار گزارشات ۱۲ ماهه را انتظار داریم و شاخص ررا به سمت سطوح ۲۱۰ هزار واحدی خواهد برد واقعا  امیدواریم  به ۳ خبر مثبت هستیم . اولی بهبود و هماهنگ  شدن نرخ  دلار ، اعطای معافیت  نفتی  و سومی بحث گزارش های ۱۲ ماهه است  .

برای فردا در نمادهای سیمانی همچنان سیمانی ها به صدر نشینی خود ادامه خواهند داد سیمانی هایی که با جو روانی بسیار خوبی همراه و از اول سال بازدهی خیره کننده ای داشته اند البته  کمی صبر کنید  روی گروه  سیمان  به نظر ممکن است کمی موج عرضه ها  زیاد  شود  به نظر در سیمانی ها  طی ۲ روز اتی مشکلی نیست ولی از روز دوشنبه شاید کمی موج عرضه ها  بیشتر شود  .

در این گروه سفارس به دلیل رشد بالای ارزش ان ای وی خود با اقبال بسیار خوبی همچنان به صعودش ادامه میدهد سهام بنیادی و سود سازی این گروه مانند سیمان غرب و سخوز نیز در وضعیت بسیار خوبی به سر برده و عرضه های ابشاری نیز نتوانسته خللی در روند این دو سهم ایجاد نماید فعلا جریان پولی قوی در سیمانیها قرار و اگر شاخص گروه بتواند مقاومت خود را بکشند رشد این گروه کماکان ادامه میابد.

در نمادهای خودرویی همچنان انتظار داریم بازی در ایران خودرو ادامه داشته باشد سهامداران ایران خودرو چشم به راه افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هستند اگر این اففزایش سرمایه برای سال جاری نیز تکدید شود رالی خوبی در انتظار ایران خودرو و بلطبع گروه خودرو میباشد

در نمادهای بانکی شاهد نوسانات مثبت هستیم در این گروه بانک سینا بنا بر تراز عملیاتی مثبت خود از یک سو برنامه فروش داراییهای خود از سوی دیگر مورد توجه قرار گرفته است در نماد بانک تجارت بازار در انتظار بازگشایی این سهم میباشد تجارتی که بر خلاف صادرات گزارش ۱۲ ماهه خوبی داشته و برای سال ۹۸ وعده سود سازی را داده است . در پاسارگاد و ملت نیز وضعیت خوب و مثبت است گفته می شود  فردا  تجارت  باز می شود  اتش بازی جدید  بازار با تجارت و صادرات  است

در نمادهای سرمایه گذاری خوارزمی بعد از یک اصلاح قیمتی کوچک هدف قیمتی ۱۱۲ و ۱۲۰ تومانی را دنبال خواهد کرد نمودارها تارگت ۱۴۰ تومانی را برای این سهم محتمل میدانند سرمایه گذاری خوارمی در حال فروشهای سنگین و خروج از سهام بانک پاسارگاد میباشد که این امر هم منجر به شناسایی سود و هم نقدینگی خوبی در خوارزمی میشود

در نمادهای پتروشیمی سهام این گروه در انتظار صورتهای مالی ۱۲ ماهه خود میباشند هر شرکتی که گزارش بهتری بدهد جای رشد قیمتی ۱۰ تا ۱۵ درصدی را خواهد داشت در این گروه شیران اگر کمی اصلاح نماید با تارگت ۷۰۰ تومانی گزینه ارزنده ای میباشد

در پالایشی ها نیز وضعیت خوب است و به نظر بازی خوبی را می تواند  داشته  باشد  در پالایشی ها به نظر از بازار عقب است  و این  گروه می تواند  بهتر باشد  .

در نماد فولادی ها فروشهای فولادیها رشد بالایی یافته هم شاهد افزایش شدید نرخ های فروش و هم شاهد افزایش تقاضا در فولادیها هستیم سهامی که در این رونق جای رشد قیمتی خوبی دارند برای فولاد مبارکه برای مثال انتظار قیمتهای ۴۸۰ تومانی را داریم در سنگ آهن نیز گزارش کگهر خوب بود  بازگشایی کگل را داریم و به نظر این  سهم نیز از بازار عقب است .

پکرمان را زیر نظر داشته باشید سهم از نظر فروش شرایط خوبی را دارند  ولی بهای تمام شده کمی داستان دارد

در بین  هلدینگ ها  فارس و پارسان  را  زیر نظر داشته  باشید سهم های خوبی هستند

به نظر بازار خوبی را  برای فردا  داریم می توان ولی به  فشار خرید روز چهارشنبه  نخواهد بود

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم