لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

اسفند ۱۱, ۱۳۹۷

لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

 

 

 

 

۱۰:۲۹:۱۹ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۲۷:۳۶ گکوثر کمی مثبت است ولی وضعیت  شرکت خیلی خاص نیست

۱۰:۲۷:۳۲ کلوند در  بهمن با فروش ۱۳۰ میلیارد ریالی مواجه شده و دی ماه  ۱۰۸  میلیارد ریال  فروش زده  در آذز ماه ۱۴۸ میلیارد ریال فروش داشته است . ابان با فروش ۱۱۸ میلیارد ریالی مواجه بود در مهر با  فروش خوب ۱۶۴ میلیارد ریال فروش داشته است . شهریور را کمتر از مرداد  فروخت و ۱۱۴ میلیارد ریال  فروش زد  جمع  فروش۱۱   ماهه  ۱۳۲۳ میلیارد ریال است سهم است  در سال قبل در همین مقطع ۱۰۶۹   میلیارد ریال  فروش زده بود

۱۰:۲۳:۵۱شکلر هم  شرایط خوبی را داشته است  و به نظر گزارش خوبی بدهد

۱۰:۲۲:۵۵ خکمک فروش خوبی دارد ولی به سود نمیرسد سهم در بهمن با  فروش خوب و قابل توجه ۲۱۲ میلیارد ریالی مواجه بود  در دی با فروش ۱۰۹ میلیارد ریالی مواجه بود در اذر با  فروش نزدیک  آبان  یعنی ۱۷۹  میلیارد ریالی مواجه  بود در آبان هم با افزایش نرخ و فروش خوب ۱۸۰ میلیارد ریالی مواجه بود .  در مهر۸۳ میلیارد ریال شد  جمع  فروش شرکت به  ۱۵۳۶      میلیارد ریال  رسیده که این عدد در مدت مشابه  سال  قبل ۱۴۸۲  میلیارد ریال بوده است

۱۰:۲۱:۳۵ صف خرید خکمک هم جالب است

۱۰:۲۱:۲۵ مایک پنس: با رهبری ترامپ، مقابل ایران مقاومت می‌کنیممعاون رئیس‌جمهور آمریکا:
ایران به دنبال همان «اهداف نسل کشی» است که نازی‌های آلمان بودند.با رهبری ترامپ، مقابل ایران مقاومت می‌کنیم.
رئیس جمهور آمریکا هیچ‌گاه اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای را به ایران نخواهد داد.

۱۰:۲۰:۱۷ شبهرن  کمی مثبت تر شده  شرانلئ را هم  بررسی کنید

۱۰:۱۸:۳۰ بررسی روند عرضه ارز در نیما توسط پتروشیمی‌ها

بعد از آن‌که سیاست‌های جدید ارزی از سوی دولت معرفی شد، شرکت‌های پتروشیمی موظف شدند ارز صادراتی خود را در سامانه نیما عرضه کنند؛ ارزی که نرخ آن در زمان ابلاغ سیاست‌های جدید ارزی در اردیبهشت‌ماه، ۴,۲۰۰ تومان بود، اما طبق بسته جدید ارزی که اواسط مردادماه رونمایی شد، نرخ آن را بازار ثانویه یا همان بازار آزاد تعیین می‌کند.

۱۰:۱۸:۲۳ ساربیل و سبجنو هم خوب مثبت  شده است

۱۰:۱۵:۲۶ به نظر وبصادر کمی محکم تر باشد وتجارت و ملت هم  پشت  سر او  راه می روند

۱۰:۱۵:۰۹ ثاخت هم  جالب شده است

۱۰:۱۵:۰۶ فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی و لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اعضای مدعو دولتی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو هستند.

۱۰:۱۲:۰۷ وبملت نیز جز سهم های خوب و خاص بازار است با  یک خبر متحول می شود

۱۰:۱۰:۱۱ ببنیم  در تصمیمات و تحولات چه می شود  دلار می تواند مورد توجه  باشد  بازار هم  نیم نگاهی به این موضوع دارد

۱۰:۰۸:۴۲ جلسه مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی نهایی «پالرمو» آغاز شد

۱۰:۰۸:۳۸ حریل و بحث خرید واگن های جدید … خرید واگن باری لبه بلند ۶۸ تنی و توسعه ناوگان شرکت . طبق جدول برنامه زمانبندی تعداد۲۳۰دستگاه واگن باری از تولیدکنندگان داخلی در سال ۱۳۹۸ خریداری خواهد شد و همچنین هزینه های مالی از نیمه دوم اسفند ۱۳۹۷ محاسبه و پرداخت خواهد شد

۱۰:۰۶:۲۸ زمان افزایش سرمایه ۲۲۳ درصدی “وبصادر” از تجدید ارزیابی مشخص شد.

بانک صادرات درحالی از ابتدای سال پیگیر افزایش سرمایه بود که بعد از اعلام درخواست ۲۲۳ درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها در ۱۴ بهمن ، زمان مجمع فوق العاده را هم مشخص کرد و منتظر صدور مجوز سازمان بورس ماند.

به این ترتیب ، سهامداران “وبصادر” برای تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه از ۵٫۷ به ۱۸٫۶ هزار میلیاردتومان، ساعت ۱۰ صبح سه شنبه آینده ۲۱ اسفند هتل المپیک گردهم می آیند تا تکلیف این موضوع مهم را نهایی کنند/بورس پرس

۱۰:۰۴:۵۳ دلار بانک ملی ۱۳۳۵۰

۱۰:۰۴:۴۶ ادغام بانک‌های نظامی به خانه آخر خود رسیده و در حال تصمیم‌گیری برای جزئیات این ادغام است که به نظر می‌رسد قرار است این بانک‌ها در یک بانک دولتی ادغام شوند و در عین حال مدیرعامل بانک قوامین بانک‌داری خصوصی را در ایران شکست خورده می‌داند و معتقد است که بانک‌داری فعلاً باید دولتی‌سازی شود.

به گزارش ایسنا، موضوع ادغام بانک‌های نظامی از سال گذشته مطرح شد و از اواسط امسال شکل جدی‌تری به خود گرفت و جلساتی در این زمینه مطرح شد که بر اساس آن یکی از مهم‌ترین سناریوهای ادغام این بانک‌ها، ادغام تمامی بانک‌های نظامی در یک بانک دولتی بود.
البته پیش از این، در سال گذشته قرار بود در مرحله نخست، شش بانک در دو گروه با یکدیگر ادغام شوند و دو بانک ایجاد کنند و در نهایت با ادغام این دو بانک با یکدیگر، این ادغام تکمیل شود. اما در نیمه نخست امسال خبرهایی مبنی بر تغییر این سناریو رسید؛ به طوری که گفته شد تمامی بانک‌های نیروهای مسلح در یک بانک دولتی ادغام خواهند شد.

بانک‌های حکمت ایرانیان، انصار، قوامین، مهر اقتصاد و مؤسسه کوثر در بانک سپه ادغام می‌شوند
البته ادغام مؤسسه ثامن در بانک انصار که انجام شده بود به قوت خود باقی ماند و بر اساس آخرین سناریویی که مطرح شد، قرار است بانک‌های حکمت ایرانیان، انصار، قوامین، مهر اقتصاد و مؤسسه کوثر در بانک سپه ادغام شوند.
برخی شنیده‌ها نیز طی روزهای گذشته از تکمیل مراحل ادغام این بانک‌ها در بانک سپه و اعلام آن تا پایان سال خبر داده است.
با این حال ادغام تمامی این بانک‌ها در یکدیگر می‌تواند معضلات و چالش‌های خاص خود را داشته باشد، چراکه برخی از این بانک‌ها شرایط چندان مساعدی ندارند، اما در مقابل برخی نیز در شرایط بهتری قرار دارند.
زیرساخت‌های فنی، مالی، نیروی انسانی و … از دیگر موارد مهمی است که باید در ادغام این بانک‌ها با یکدیگر مورد توجه قرار گیرد.

بانک‌داری خصوصی شکست خورده است
یکی دیگر از نکات مهم این ادغام، تبدیل تعدادی از بانک‌های خصوصی به دولتی است. اما غلامحسن تقی نتاج – مدیرعامل بانکقوامین – بر این باور است که بانک‌داری خصوصی در ایران شکست‌خورده است و اصلاً نباید به این سرعت بانک‌داری خصوصی می‌شد و در حال حاضر برنامه‌ای برای دولتی‌سازی بانک‌داری وجود دارد.
وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای ادغام بانک‌های نظامی در بخش آی‌سی‌تی زیرساخت لازم را نداریم، اظهار کرد: زمانی که کارشناسان فنی با یکدیگر صحبت کردند، پنج سال زمان خواستند، چراکه یک سیستم یکپارچه نداریم که بتواند ۵۰۰۰ شعبه را پشتیبانی کند.
نتاج با اشاره به حدود ۲۴ میلیون مشتری این بانک‌ها، تصریح کرد: این ادغام از نظر نیروی انسانی نیز شرایط خاص خود را دارد، چراکه قراردادهای مختلفی با کارکنان این بانک‌ها وجود دارد و از نظر شعب هم اکنون مجموعاً ۴۸۰۰ شعبه مربوط به این بانک‌ها فعال است که پس از ادغام دیگر نیازی به این تعداد شعبه نیست؛ بنابراین پس از ادغام باید در این زمینه آمایش مجددی شود.

اول تجمیع، بعد از پنج سال ادغام
مدیرعامل بانک قوامین درباره ادغام یا تجمیع این بانک‌ها نیز، گفت: البته در مرحله اول تجمیع اتفاق خواهد افتاد، ولی در دوره پنج‌ساله به سمت ادغام می‌رویم، یعنی بانک‌ها کماکان کار خود را انجام خواهند داد و فقط جابجایی مالکیت اتفاق خواهد افتاد.
نتاج در خصوص نگرانی سپرده‌گذاران از این بانک‌ها از ادغام نیز، اظهار کرد: ذهنیت مردم نسبت به ادغام‌ها و خصوصی‌سازی‌های قبلی خوب و مثبت نیست و این سابقه ذهنی به این خاطر است که غیر مجازها ادغام شده بودند، اما اکنون بانک‌هایی ادغام می‌شوند که همگی مجاز و تحت پوشش بانک مرکزی هستند، بنابراین جای نگرانی ندارند.
وی همچنین درباره تعیین تکلیف سهام‌داری بیمه‌ها، صرافی‌ها و شرکت‌های متعلقه این بانک‌ها پس از ادغام، تصریح کرد: زمانی که ادغام انجام می‌شود، یک بانک با همه شرکت‌های زیرمجموعه آن منتقل می‌شود، بنابراین هم احتمال تجمیع این شرکت‌ها وجود دارد و هم احتمال واگذاری سهام آن‌ها به غیر.
مدیرعامل بانک قوامین با بیان اینکه بانک‌داری خصوصی در ایران شکست خورده است، گفت: صنعت بانکی در کشور نباید در این زمان خصوصی‌سازی می‌شد؛ همان بحثی که در مورد بیمه‌ها نیز وجود دارد؛ اصولاً بانک‌ها و بیمه‌ها را باید در آخرین مرحله خصوصی‌سازی می‌کردیم.

بازنگری در بانک‌داری خصوصی
نتاج با بیان اینکه باید در فعالیت بانک‌های خصوصی بازنگری انجام شود، گفت: این کار در حال انجام است و ما یک دولتی‌سازی صنعت بانکی را در میان مدت انجام می‌دهیم که البته اجرای آن منوط به نظر تصمیم‌گیرندگان است.

۱۰:۰۳:۴۶ وصنعت هم  سهم جالبی است

۰۹:۵۹:۵۴ وسکاب را هم  باید کمی بیشتر زیر نظر گرفت

۰۹:۵۹:۵۱ نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام با دستور کار ادامه طرح سخنان موافقان و مخالفان الحاق به کنوانسیون پالرمو در حال بررسی است.

۰۹:۵۸:۱۷  دوباره  سیستم معاملات  با کندی هایی همراه  شده است

۰۹:۵۸:۱۳ قشرین و افزایش سرمایه … جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ درمحل تهران-میدان فاطمی-خیابان شهید گمنام-پلاک۱۴-طبقه۴ برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

۰۹:۵۱:۴۲ شاخص هم  در در مثبت ها  سر خورد و به منفی رسید

۰۹:۵۰:۰۰ بازار بی رمق کمی در حال رصد کردن  خبرها و شرایط است نه  فروشنده  قوی دارد نه خریدار

۰۹:۴۴:۲۴ امروز رقم می خورد؛
بورس کالا میزبان عرضه ۳۰۰ هزار تن سنگ آهن دانه بندیمجتمع سنگ آهن فلات مرکزی ایران روز شنبه ۱۱ اسفند ماه، ۳۰۰ هزار تن سنگ آهن دانه بندی تولیدی خود را در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران عرضه می کند.

به گزارش «کالاخبر»، ۴۱ هزا تن وکیوم باتوم، یک هزار و ۵۰۰ تن گوگرد، ۱۰ هزار تن قیر، ۵۰۰ تن سلاپس واکس و ۱۵ هزار و ۹۶۵ تن مواد پلیمری و شیمیایی نیز در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی عرضه می شود.

این گزارش حاکی است، ۲۵۰ تن عایق رطوبتی و ۱۵ هزار و ۹۸۰ تن قیر نیز در تالار صادراتی بورس کالای ایران عرضه می شود.

بازار فرعی بورس کالای ایران در این روز شاهد عرضه ۵۰۰ تن کود مایع ازته است.

۰۹:۴۴:۱۷ در ماه فوریه؛صادرات نفت ایران به ۱.۳۸ میلیون بشکه در روز رسیدبرآوردها حاکی از آن است که در ماه گذشته میلادی،فوریه، صادرات نفت ایران روزانه به ۱.۳۸ میلیون بشکه در روز رسیده است.

۰۹:۴۱:۴۹ زماهان که قرار است به تازگی وارد بازار شود در ۱۲ ماهه عملکرد خیلی قوی نداشته و در حالی که سال  قبل ۶۶۷ ریال سود داشت در سال جدید ۶۹ ریال سود محقق کرده است

۰۹:۳۹:۱۳ شغدیر هم  حسابی کار را سخت کرد  با این عرضه ها

۰۹:۳۸:۲۷ وخارزم هم  به هوای صادرات و خبرهای کاهش هزینه های مالی می تواند مثبت  باشد

۰۹:۳۵:۲۳ زمزمه  بلوک در ثعمرا

۰۹:۳۴:۴۹ بازگشایی لسرما/ فلوله / والبر

۰۹:۳۲:۱۴ شاخص از مثبت خوب به منفی

۰۹:۳۲:۰۸ منفی حخزر بد نیست

۰۹:۳۱:۲۱ کمنگنز  در ۹ ماهه  با تحقق سود بسیار جالب ۷۳۸  ریالی مواجه شده این سود از این نظر جالب است که سهم در ۳ ماهه ۱۰۹  ریال محقق کرده  بود  در ۶ ماهه این عدد با رشدی خوب ۳۲۲ ریال شده  بود یعنی در ۳ ماهه  سوم  ۴۱۶ ریال  به ازای هر سهم محقق شده  . در ۳ ماهه  سود عملیاتی ۲۶ میلیارد ریال و ۶ ماهه  به ۷۰ میلیارد ریال رسیده است  در ۹ ماهه  سود عملیاتی ۱۷۷  میلیارد ریال رسیده و رشد خوبی را داشته است . گزارش بسیار خوبی برای سهم است

۰۹:۳۱:۰۴ بازار امروز خیلی روز قوی را ندارد

۰۹:۲۷:۵۲ حجم غدیر می تواند  بهتر شود

۰۹:۲۷:۲۸ بازهم خودرویی ها  گ.شه گیر شدند

۰۹:۲۶:۵۴ منفی فخوز فولاد  فایرا  فملی خوب است

۰۹:۲۶:۳۲ پالایشی ها  بعد  از افت نفت  منفی هستند

۰۹:۲۲:۴۴  کمنگنز شرایط خوبی را دارد

۰۹:۲۲:۴۰ وبصادر با گذر از حجم ۵۲ میلیون سهم، در سقف قیمت روزانه قرار گرفت.

۰۹:۱۷:۱۵ بموتو این روزها عملکرد خوبی را دارد یک  فروش خاص در بهمن را زده است و باید او را زیر نظر گرفت …   اولین ماه  سال مالی را با  فروش ۱۱۹ میلیارد ریالی پشت سرگذاشت نرخ  فروش الکتروموتور صنعتی مبلغ ۱۲,۹۸۰,۶۳۳   ریال  بود در ابان نرخ فروش ۱۲,۲۲۷,۶۴۲ ریال شده و فروش ۱۶۵ میلیارد ریال  در اذر نیز ۲۶۹ میلیارد ریال فروش زده و نرخ  فروش ۱۲,۲۳۰,۲۱۴ ریال و در دی فروش با رشد خوب ۳۰۵ میلیارد ریال و نرخ  فروش با افت ۱۰,۲۸۶,۸۱۱ است در بهمن با یک فروش خوب ۶۳۹ میلیارد ریال فروش زده و نرخ  فروش این با  فروش الکترو موتور کولری در ۳,۳۰۸,۶۸۳ ریال بود .  جمع فروش۵ ماهه  ۱۵۰۰  میلیارد ریال شده است و عدد بسیار خوبی است

۰۹:۱۶:۱۳ بموتو  امروز در مثبت  ۵% است  فعلا  واقعا گزارش خوبی زده است

۰۹:۱۶:۰۸  فباهنر دربهمن ۱۲۶۱ میلیارد ریال فروش زده است  .  نرخ  فروش تسمه و ورق مسی  ۵۶۰,۰۰۷,۸۱۲  ریال  بوده  و نرخ تسمه ورق برنجی  ۳۸۷,۵۴۷,۴۲۹  ریال  شده است  دی فروش  ۹۴۷ میلیارد ریال فروش داشته است.  نرخ  فروش تسمه و ورق مسی ۵۸۲,۳۵۷,۵۷۶   ریال  بوده  و نرخ تسمه ورق برنجی ۴۴۱,۶۳۰,۴۶۸   ریال  شده است  و افت داشته است .  نرخ فروش  در آذر با فروش ۸۵۴ میلیارد ریالی مواجه  بود  نرخ  فروش تسمه و ورق مسی ۶۲۹,۵۹۱,۹۴۰ ریال  بوده  و نرخ تسمه ورق برنجی   ۳۹۶,۶۸۸,۳۱۲ریال  شده است . در ابان کمی از مهر کمتر بود و ۱۰۵۰ میلیارد ریال  فروش زده است  . نرخ  تسمه و ورق مسی  ۶۲۰,۲۷۴,۳۲۲ ریال ، مقاطع برنجی ۴۱۸,۸۲۷,۹۵۷ ریال  و نرخ  تسمه ورق برنجی  ۳۳۱,۲۴۳,۹۴۵ ریال است.  در مهر ۱۲۷۵ میلیارد ریال  فروش زده است  تسمه و ورق مسی  ۶۴۰,۸۹۲,۵۲۳   ریال است  همچنین  . در ۱۱ ماهه  ۹۱۱۰      میلیارد ریال  فروش رسیده  . به یاد داشته  باشید که سهم در۱۱  ماهه  سال ۹۶ ۵۵۳۸     میلیارد ریال دارمد داشته است

۰۹:۱۵:۰۵ وبصادر اندک  صفر را دارد فعلا

۰۹:۱۳:۴۵ بازار کلا  کم حجم هم  هست

۰۹:۱۳:۳۷ اپ حجمی ندارد نه منفی است نه مثبت

۰۹:۱۲:۳۲ وسدید ۹ ماهه  ۱۳۶۵ ریال زیان محقق کرده است  . بحث سهم تجدید ارزیابی دارایی هاست

۰۹:۱۰:۳۰ ختور را هم  جالب میخرند

۰۹:۰۹:۰۹ غدیر به  ۱۹۰۰  ریال  نزدیک می شود

۰۹:۰۸:۳۰ دزهراوی و  زمزمه  افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها

۰۹:۰۸:۲۰ تغییر وضعیت نمادهای  مارون، قاسم، فرابورس، ثعتما به دلیل نوسان قیمت بیش از ۲۰ درصد

۰۹:۰۴:۳۷ وبیمه عجیب است  یک  روز مثبت یک روز منفی

۰۹:۰۳:۵۳ ملت هم  کم کم  رشد میکند

۰۹:۰۳:۴۶ مثبت خوب و قوی وبصادر و تجارت

۰۹:۰۳:۲۸ ساختمانی ها  شرایط خوبی را دارند

۰۹:۰۳:۰۰ به نظر نرخ نیما امروز رشد کند  یک خبرخوب برای بازار است

۰۹:۰۱:۳۲ بازار اغاز شد  شبصیر  و شاراک  شرایط خوبی را دارند

۰۸:۵۹:۳۰ شغدیر هم واقعا جالب شده است

۰۸:۵۵:۴۲ شرانل در بهمن ماه با فروش ۲۰۷۳ میلیارد ریالی عدد خوبی را داشته و نرخ فروش ۴۱,۹۴۷,۱۹۳ ریال است  .  دی ماه با  فروش ۱۷۷۲ میلیارد ریالی مواجه بود و بد نبود . نرخ  فروش نیز با  افت  ۴۲,۵۳۷,۱۸۲ ریال  شده است  . در آذر از ابان کمتر بود و در اذر با فروش ۱۷۲۸  میلیارد ریالی مواجه  بود نرخ  فروش ۴۶,۶۳۲,۹۷۲  ریال  است  . در  آبان با فروش ۲۲۳۸ میلیارد ریال مواجه بوده است نرخ فروش محصولات ۴۶,۵۰۹,۹۹۷ ریال بوده  شرانل در مهر ۲۳۲۶ میلیارد ریال  فروش داشته  نرخ  ۴۳,۴۱۴,۸۱۳ ریال است . جمع  فروش۱۱ ماهه ۱۸۱۵۰      میلیارد ریال است .  مدت مشابه  سال  قبل این عدد ۱۱۴۵۱  میلیارد ریال  بوده است .

۰۸:۵۰:۰۸ توئیت ترامپ: از چین خواستم که فورا تمام تعرفه‌ها بر محصولات کشاورزی ما را لغو کند، زیرا ما در گفت‌وگوهای تجاری خوش‌رفتاری می‌کنیمهمچنین من دومین سری از تعرفه‌ها را در تاریخ اول مارس به ۲۵ درصد افزایش ندادم. این امر برای کشاورزان ما و البته من بسیار مهم است.

۰۸:۴۹:۲۵ چکارن هم منفی است

۰۸:۴۶:۳۷  توقف گوهران و حریل با توجه به افشای اطلاعات

۰۸:۳۵:۵۱ حمایت های حقوقی از امید .

۰۸:۳۱:۴۸ صفوف خرید بازاروساخت قپیرا رتکو  دروز پترول کالا وبصادر امید لابسا فملی مرقام وتجارت قشهد و در فررابورس شغدیر مارون ثعمرا پر تقاضا  هستند

۰۸:۲۴:۵۰ توئیت ترامپ:از چین خواستم که فورا تمام تعرفه‌ها بر محصولات کشاورزی ما را لغو کند، زیرا ما در گفت‌وگوهای تجاری خوش‌رفتاری می‌کنیم.
همچنین من دومین سری از تعرفه‌ها را در تاریخ اول مارس به ۲۵ درصد افزایش ندادم. این امر برای کشاورزان ما و البته من بسیار مهم است.

۰۸:۲۲:۳۶ وزارت صنعت ، معدن و تجارت اعلام کرد
ثبت سفارش گروه کالایی ۴ به مقصد مناطق آزاد تجاری صنعتی

به اطلاع بازرگانان محترم می‌رساند پیرو تصمیمات متخذه در جلسه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت با وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و ابلاغیه وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، ثبت سفارش برخی کالاهای گروه کالایی ۴ به مقصد مناطق آزاد تجاری- صنعتی، در سامانه جامع تجارت امکان پذیر شده است.

♦️در صورتی که روش تامین ارز این ثبت سفارش ها «بدون انتقال ارز» انتخاب شود، لازم است که بارنامه محموله قبل از تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ باشد. کل سقف واردات به مناطق آزاد از این محل، حداکثر ۱۴۰ میلیون دلار خواهد بود. لازم به ذکر است که مهلت ثبت سفارش از این محل، تا تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ بوده و ثبت سفارش های انجام شده از این محل، تا همین تاریخ اعتبار خواهند داشت.

۰۸:۰۳:۲۲ چراغ سبز رئیس کل بانک مرکزی به ارز نیمائی.قیمت می تواند بالاتر برود

۰۷:۵۸:۵۶ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، پایش ریسک سیستماتیک یا ریسک فراگیر در بازار سرمایه کشور را از برنامه‌های اصلی این سازمان دانست و اعلام کرد:نرخ مالیاتی برای شرکت‌های بورسی صفر است.

۰۷:۴۸:۳۰ با تقویت دلار، قیمت طلا در معاملات امروز به کمترین میزان در دو هفته گذشته برابر با ۱۳۰۹.۱۰ دلار در هر اونس رسید اما نگرانی در مورد رکود اقتصادی در جهان مانع از کاهش بیشتر قیمت‌ها شد.

۰۷:۴۸:۱۹  عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت: مجلس مخالف استفاده از ارز ۴۲۰۰تومانی برای واردات است و ادامه این روند به‌ضرر مردم است.

?عباس پاپی‌زاده در یک برنامه تللویزیونی با اشاره به طرح جدید مجلس برای تبدیل ارز ۴۲۰۰ به ۸۰۰۰ تومانی گفت: براین اساس ۵۶ هزار میلیارد تومان درآمد کسب‌ شده با کارت اعتباری به ۵ دهک پایین جامعه پرداخت خواهد شد.

?محمد حسن‌نژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هم در این برنامه گفت: کالاهایی که ارز دولتی برای واردات داشتند، تورمشان از دیگر کالاها بیشتر بود!

۰۷:۴۷:۳۶ متانول ۲۹۰ دلار هر تن CFR چین / اوره هم حوالی ۲۴۶ دلار

۰۷:۲۱:۵۸ دنیای اقتصاد : ایران‌خودرو برای چندمین بار طی ۱۲ سال گذشته، سهام بانک پارسیان را به مزایده گذاشت، مزایده‌ای که ۲۵ اسفند امسال برگزار خواهد شد و به‌نظر می‌رسد در راستای اجرای بسته حمایتی دولت از صنعت خودرو است.
به‌نظر می‌رسد ایران‌خودرو در قالب سیاست‌های بسته حمایتی صنعت خودرو و الزام دولت به خودروسازان مبنی‌بر فروش اموال و دارایی‌های به اصطلاح مازاد، سهام بانک پارسیان را مزایده کرده است. در واقع یکی از پیش شرط‌های تحقق بسته حمایتی دولت از صنعت خودرو، فروش دارایی‌هایی مانند سهام بانک پارسیان است و ایران‌خودرویی‌ها نیز احتمالا به‌رغم میل باطنی، سهام بانک پارسیان را به مزایده گذاشته‌اند.

۰۷:۱۸:۱۳ وبصادر ۲۱ اسفند دعوت به مجمع افزایش سرمایه از مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها کرد

۰۷:۱۸:۱۰ «نبویان» نماینده سابق مجلس:
?برجام اقتصاد را نابود کرد؛ FATF امنیت را نابود می‌کند.
?هیچ شرکت‌ اروپایی به‌ بهانه FATF از ایران خارج نشد.
?غربی‌ها از FATF اصلاً به دنبال تحریم نیستند.
?با FATF نه تحریمی می‌آید و نه تحریمی می‌رود.
?آن‌ها به دنبال زدنِ منطقه و امنیت ما هستند. ممکن است کسانی بگویند که ما حاج قاسم را تحویل نمی‌دهیم؛ اما او و مدافعان حرم را به خاک خودمان برمی‌گردانیم و در همین‌جا از آن‌ها محافظت می‌کنیم.
?دولتی‌ها، مجلسی‌ها و سایر آقایانی که موافق تصویب لوایح مرتبط با FATF هستند باید هزینه امنیتی که بعداً خواهیم پرداخت را به‌عهده بگیرند.
?افرادی که دفاع می‌کنند باید پاسخگوی این موضوع در افکار عمومی هم باشند.

۰۷:۱۴:۴۹ عروج ملکوتی این پدر عزیز والا مقام را خدمت همکارارجمندم جناب وکیلی وخانواده محترمشان تسلیت عرض می کنم واز درگه حق غفران رحمت واسعه برای این عزیز سفرکرده، وصبر جمیل برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

۰۷:۱۴:۱۹ سلام  صبح  شما عزیزان بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم