در گروه کشاورزی و دام …

دی ۱۴, ۱۳۹۷

خبر

در گروه  کشاورزی و دام …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۴  چند روز قبل نیز در مورد  این  گروه و اعضای ان  صحبت  شد  یکی از خوب های تلیسه  بود

زمگسا هم  طبق معمول شرکت خوبی است زمگسا دراذر حدود ۸۰ میلیارد ریال فروش داشته است . کمیمقداری افت مرده ولی نرخ ۲۰,۰۰۷ ریال باری شیر است . ابان شبیه مهر بوددر ابان ۷۰ میلیارد ریال فروش زده بود . نرخ فروش ۱۵۷۰۰ ریال بود . زمگسا در مهر با فروش ۷۰ میلیارد ریال مواجه شده است نرخ فروش ۱۵,۷۰۰ ریال در شیر بوده است . در شهریور عملکرد خوبی داشت و افزایش نرخ ها روی درامد تاثیر گذاشته است .سهم ۶۵ میلیارد ریال درامد داشته و البته نرخ فروش شیر را ۱۵,۷۰۰ فروخته کمی هم دام فروخته است . جمع فروش ۹ ماهه ۶۱۵ میلیارد ریال بوده است . در ۹ ماهه سال ۹۶ مبلغ ۴۳۲ میلیارد ریال بوده است و عملکرد خوبی است.

زبینا را نیز باید  کمی بیشتر زیر نظر داشت  زبینا دردر آذر با فروش ۷۵ میلیارد ریالی مواجه بود و در آبان با درامد خوب ۶۷ میلیارد ریالی مواجه شده است . در مهر با درامد ۶۲ میلیارد ریالی مواجه بود . در مرداد با رشد درامد ۵۳ میلیارد ریال فروش داشت در شهریور این عدد به ۵۷ میلیارد ریال رسیده در۹ ماهه قبل ۶۲۱ میلیارد ریال فروش داشته است . این عدد در مدت مشابه ۳۵۱ میلیارد ریال بوده است و پیشرفت بسیار خوبی را دارد سهم می تواند  گزارش ۹ ماهه خوبی بزند .

۱۵ دی  ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم