در نماد های گروه قند …

آذر ۲۷, ۱۳۹۷

خبر

در نماد های گروه  قند …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۰  به نظر یکی از گروه هایی که می تواند  بازی خوبی را در بازار رقم  بزند گروه  قند است سهم  های خوبی در گروه  قرار دارند  که  قابلیت  رشد خوبی را در بازار دارند در مورد  قشهد دیروز صحبت  شد  . خود  قصفها نیز خبرهای خوبی را دارد قصفها در آبان ماه ۲۵۸ میلیارد ریال فروش زده در مهر ۱۹۹ میلیارد ریال فروش زد قصفها در شهریور با فروش ۱۵۸ میلیارد ریالی که بخش عمده ان از موجودی است به فروش ۲۰۳۷ میلیارد ریالی رسیده .در خرداد با ترکیبی از تولید و موجودی به فروش ۳۲۰ میلیارد ریالی رسیده در تیرماه هم ۲۷۸ میلیارد ریال فروش زده در مرداد به فروش۲۳۷ میلیارد ریالی رسیده بود در فروش منظم عمل نمیکند .

در قپیرا نیز سهم  واقعا  شرایط خوبی را  تجربه میکند قپیرا در آبان ماه با فروش بسیار خوب ۲۷۴ میلیارد ریالی ۴ ماهه به جمع فروش ۷۲۵ میلیارد ریال رسیده است . قپیرا در اولین ماه سال مالی تولید نداشت از موجودی فروخته و ۴۶ میلیارد ریال فروش داشته است در شهریور فروش به ۴۳ میلیارد ریال رسیده و در مهر ۳۶۱ میلیارد ریال .هنوز ۱۵ هزار تن موجودی دارد

قهکمت هم  جز خوب های گروه است  . قهکمت در یک گزارش خوب در ۱۲ ماهه ۱۱۵۹ ریال را محقق کرده است تا کم کم خود را برای مجمع آماده سازد

به نظر گروه  قند  قابلیت های خوبی برای یک رشد در بازار را دارد

۲۸ اذر  ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم