در فولادی ها با این خبر …

مهر ۲۴, ۱۳۹۷

خبر

در فولادی ها با این خبر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۱  شنیده های غیر رسمی حاکی از ان است که  ۳ گزارش فخوز ارفع و به خصوص فولاد گزارش های خوبی است  برخی از فولاد از ۶۵۰  ریال  تحقق سود میگویند به نظر ۵۵۰ تا ۶۵۰  ریال  عدد تحقق سود  شرکت  باشد  . در فخوز نیز وضعیت خوب است به نظر او نیز گزارش خوبی را می دهد

ارفع را نیز زیر نظر بگیرید  به نظر بازی جالبی را دارد ارفع در شهریور با فروش ۱۵۸۳ میلیارد ریالی مواجه بود که مثل دوره های قبل بود البته انتظار از ارفع بیشتر بود ولی این وضعیت نشان میدهد شمش را نتوانسته صادر کند و فقط ۴۵ هزار تن با نرخ ۳۴,۶۰۹,۸۱۴ فروخته است در داخل . گزارش مرداد و تیر خوب بود . در مرداد از تیر کمتر بودو ۲۰۰۰ میلیارد ریال فروش داشته است . در تیر ۲۵۳۵ میلیارد ریال فروش زد نرخ شمش داخلی ۲۶,۷۹۲,۶۵۵ و نرخ شمش صادراتی ۲۱,۴۵۷,۶۴۵ بوده است . جمع فروش ۶ ماهه ۱۰۶۱۸ میلیارد ریال رسیده است . در سال ۹۶ تا اخر برج ۶ فروش ارفع ۵۲۱۱ میلیارد ریال بود که پیشرفت بسیار خوبی را دارد ولی انتظار این بود گزارش بالای ۲۰۰ میلیارد تومان فروش باشد به نظر تحقق ۸۰۰ ریال  سود  برای ارفع ممکن است و خبرخوبی است  .

۲۴ مهر   ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم