در کهمدا و کخاک …

مهر ۳, ۱۳۹۷

خبر

در کهمدا و کخاک …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۳  دو گزارش بسیار خوب از این دو شرکت را داریم که می تواند فضای هر دوسهم  را در قیمت تغییر دهد  . در کهمدا گزارش شهریور را با فروش ۱۲۳ میلیارد ریالی به پایان برد . در تیرماه به عنوان اولین ماه سال مالی ۷۶ میلیارد ریال فروش زده و نرخ حوالی ۱۵۴۰۰ است در مرداد این عدد به ۱۲۸ میلیارد ریال رسیده و رشد خوبی داشته و در مردا نرخ فروش ۱۶,۵۰۸,۹۰۷ ریال است در شهریور نرخ با رشدی چشم گیر ۱۹,۷۸۷,۷۰۴ ریال بوده جمع فروش ۳ماهه ۳۲۹ و در سال ۹۶ این عدد ۱۸۳ میلیارد ریال بوده . رشد بسیار خوبی است تقریبا ۲ برابر !!

در کخاک نیز سهم در فروردین در مجموع ۳۸ میلیارد ریال فروش داشت در اردیبهشت این عدد با رشد خوب ۷۹ میلیارد ریال بود و در خرداد نیز ۷۲ میلیارد ریال شددر تیر با یک رشد خوب ۸۱ میلیارد ریال فروش داشت و در مرداد نیز ۸۰ میلیارد ریال فروش داشته در شهیریور هم فروش ۸۰ میلیارد ریال بوده و البته موجودی خوبی دارد . و در مجموع۶ ماهه ۴۳۱ میلیارد ریال فروش داشت . در سال ۹۶ فروش۶ ماهه ۳۳۵ میلیارد ریال بود . قیمت مهم ترین محصول شرکت در اسفند ۴۴۶ هزار تومان و در فروردین با رشد ۵۱۵ هزار تومان شده است در اردیبهشت این عدد ۴۹۰ هزار تومان بوده است و در خرداد ۶۱۲ هزار تومان در تیر نیز ۵۱۵ هزار تومان در مرداد ۵۳۵ هزار تومان و در شهریور ۵۴۰ هزار تومان بوده است سهم موجودی های خوبی را هم دارد

واقعا هر دو  سهم  گزارش های خوبی را داشته و به نظر برای نوسان و رشد قیمت می توانند  جز کاندیدای خوب های بازار باشند تا کنون از این  گروه کرازی کخاک کهمدا هر ۳ گزارش های خوبی را  راهی بازار کردند  .

۳  مهر   ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم