خبر
اخبار بازار امروز …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۱۶ در خبرها داشتیم که فلاحت پیشه (رییس کمیسیون امنیت ملی) بعد از چندبار رد و بدل شدن نامه با دفتر مقام معظم رهبری در رابطه با FATF نهایتا ایشان اعلام کردند که خود دولت و مجلس تصمیم بگیرند یعنی این اختیار را به مجلس و دولت دادند.
جان کری: ترامپ عمیقا اعتبار آمریکا را خدشهدار کرد«رییسجمهور عمیقا اعتبار کشور را در سطح جهان خدشهدار کرده است. او متحدان را که برای حفظ امنیت ما در بلند مدت ضروری هستند، ناراحت کرده است.
بهرام قاسمی در پاسخ به پرسش خبرنگار الجزیره در خصوص حمله موشکی ایران به مواضع تروریست ها در شمال عراق:این انتخاب مطلوب ایران نبوده و نیست؛ اما تحرکات تروریست ها به ویژه در به شهادت رساندن مرزبانان و سربازان جان بر کف ایرانی، نیروهای مسلح ایران را ناچار کرد که اقدامی تلافی جویانه ، بازدارنده و حتی بر اساس برخی اطلاعات موثق دریافت شده، اقدامی پیشدستانه انجام دهندبی شک جمهوری اسلامی ایران درباره امنیت خود و تعدی عناصر تروریست، وابسته و معاند ضد ایرانی با هیچ کس مماشات نخواهد کرد
خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در چین:آمادگی شروع هیچگونه مذاکره ای را با آمریکا نداریماروپا اقدامات عملی سریعتری انجام دهد.
توافق مسکو و تهران در خصوص تقویت همکاریهای تجاری با وجود تحریمهای آمریکا
مسعود نیلی
مشاور اقتصادی روحانی؛اصلاح نظام بانکی پیشرفتی نداشته استایران با تورم انباشته روبهروست و برای حل این مشکل باید نظام بانکی اصلاح شود.این امر از سال ۹۴ در دستور کار قرار گرفته و با وجود اینکه از سال ۹۵ ابلاغ شده اما پیشرفت چندانی نداشته استبیشترین رشد حجم نقدینگی بعد از انقلاب اسلامی مربوط به سال ۸۰ تا ۸۴ (دوره نخست ریاست جمهوری احمدینژاد) است.
سیدحسن قاضی زاده وزیر بهداشت:در شرایط فعلی که با کمبود کاغذ مواجه هستیمبه زودی تمامی داروهای مورد نیاز تامین می شود. مشکل حل نشدنی در تامین اقلام دارویی کشور وجود ندارد
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نخستین روز اجلاس شورای حکام در بیانیهای اعلام کرد: ایران، تعهدات خود تحت برجام را اجراء کرده است.
وی افزود: آژانس به راستی آزمایی عدم انحراف مواد هسته ای اظهارشده توسط ایران تحت موافقتنامه پادمان، ادامه میدهد.
امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت تحت تاثیر دو عامل غیرفعال شدن دکلهای نفتی آمریکا و چشمانداز نامناسب بازار نفت پس از تحریمهای ماه نوامبر علیه ایران، افزایش یافت و بشکهای بیش از ٧٧ دلار معامله شد.
۲۰ شهریور ۹۷
گروه تحلیل گری بتاسهم