اخبار بازار امروز …

تیر ۴, ۱۳۹۷

خبر

اخبار بازار امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۸ خبرها کمتر است ولی خبرهای تحولات داخلی به نظر بیشتر و قوی تر به نظر میرسد

نوبخت: نه ما نه هیچ کشور دیگر دنیا، قادر به تأمین این اندازه ارز و سکه در کشور نیست.
اگر قرار باشد همه ریال هایشان را به سکه و ارز تبدیل کنند، روشن و شفاف بگویم که نه ما نه هیچ کشور دیگر قادر به تأمین این مقدار ارز و طلا برای کشور نیست

رییس مجلس در جمع خبرنگاران و در توضیح جلسه غیر علنی مجلس برای بررسی وضعیت اقتصادی و گرانی‌های اخیر و نوسانات بازار ارز گفت:شیطنت‌های آمریکا در کنار برخی از اشکالات درونی اقتصادی کشور وضعیت فعلی را رقم زده است که امیدواریم با این جلسات بتوانیم فکر عمیق‌تری برای بهبود شرایط کشور پیدا کنیم.
اصلاحاتی از نظر نوع پرداختن به مسائل اقتصادی باید در نظر گرفته شود که پیشنهاداتی در این باره مطرح شد که اعلام خواهد شد و این جلسات استمرار پیدا خواهد کرد.برخی اشکالات درونی اقتصادی کشور همچون نقدینگی زیاد باعث وضعیت اقتصادی فعلی شده که باید روی آن کار جدی‌تر شود تا نقدینگی به سمت جاهایی که ثروت‌زا و تولیدزا است، سوق پیدا کند.خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز سازوکار مدیریتی را طراحی کردند که قوای مختلف کشور در آن حضور داشته و با هم تصمیم می‌گیرند.در خصوص FATF تاکنون با رهبری دیداری نداشته ام.

تولیدکنندگان لوازم خانگی عدم تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه را بهانه کرده و ضمن کاهش تولید مدام بر طبل گرانی می کوبند، از طرف دیگر شرکت های خارجی هم توزیع محصولات خود را به بازار محدود و حتی متوقف کرده اند

سیف: نمی‌دانم در شرایط فعلی ارزی چه کار کنممحمدمهدی بهکیش معاون اقتصادی اتاق ایران:دیروز خدمت آقای سیف رئیس کل بانک مرکزی بودم که به من گفت، نمی‌دانم چه کار کنم.

به نظر باید  منتظر تحولات  قوی تری بود …

 

۴  تیر   ۹۷

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم