در رتاپ و آپ هر دو سهم …

خرداد ۶, ۱۳۹۷

خبر

در رتاپ و آپ هر دو  سهم  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۹  هر دو در یک گروه قرار دارمند ولی گزارش این دو را وقتی کنار هم  میگذاریم  به آپ  امتیازات  بیشتری نسبت  به  رتاپ  می دهیم  . گزارش رتاپ   در اردیبهشت به درامد ۶۱۸ میلیارد ریالی رسید تا در ۲ ماهه ۱۲۲۳ میلیارد ریال درامد داشته باشد . در سال ۹۶ میانگین هر ماه ۶۲۶ میلیارد ریال درامد داشت در اسفند این عدد ۷۱۶ میلیارد بود و در فروردین ۹۷ عدد درامد ۶۰۵ میلیارد ریال شده است. در سال ۹۶ در مدت مشابه درامد ۲ ماهه سهم ۱۱۵۴ میلیارد ریال بود و این نشان میدهد پیشرفت سهم کمی کند بوده است .

اما در اپ  شرایط بسیار بهتر است آپ در فروردین ۹۷ مبلغ ۳۵۸۷ میلیارد ریال درامد داشته در اردیبهشت این عدد به ۳۶۰۲ میلیارد ریال رسیده و جمع درامد ۲ ماهه ۷۱۹۰ میلیارد ریال شده است سهم در ۲ ماهه سال ۹۶ مبلغ ۵۶۶۶ میلیارد ریال درامد ثبت کرده و این رشد بسیار خوب درامد ها را در این سهم نشان میدهد .

به نظر اپ  اگر کمی اصلاح کند  بعد  از ان  می تواند  بازهم مورد توجه باشد

.

۶ خرداد  ۹۷

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم