خبرهای حفاری به

بهمن ۳, ۱۳۹۶

خبر

خبرهای حفاری به

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۶:۱۷  در مورد این  سهم  باید  بیشتر تحقیق کرد سهم هنوز حتی گزارش به  بازار نداده است   شرایط بنیادی و وضع  مالی اش هم خوب نیست  دیروز در خبرها  داشتیم  یک  مشکل بند  حسابرسی شرکت  به نفع او  تمام  شده  است  که می توانست  اثرات  ۴۰۰  دلاری را داشته  باشد  .

ولی یک  نکته  را دقت  کنید  دلار ۳۲۰۰  بود  حفاری ۲۵۰ و ۳۰۰  بود و دلار شده  ۴۷۰۰  حفاری افت  کرده است به نظر منطقی برای افت  به لحاظ ارزش جایگزینی نیست  از همین  روست  که  به نظر ۱۸۰۰  ریال  برای سهم  شاید  قیمت های خوب و منطقی باشد  نموداری هم  سهم  را کمی بیشتر زیر نظر بگیرید  .

حفاری بنیادی هنوزسیگنالی صادر نکرده ولی شاید نموداری جالب باشد  .

در مورد  این  سهم  با این  رشد دلار ارزش بازار کم  شده و این  کمی غیر منطقی است

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳ بهمن   ۹۶

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم