خبر
در این هلدینگ ها نیز
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۶:۱۳ هفته های قبل هم در مورد هلدینگ ها صحبت شد و مثالی زدیم که مثلا در وصندوق نیز به نظر قیمت های ۱۴۰۰ و ۱۵۰۰ و این حولی قیمت های بسیار خوبی است و خریدش در منفی ها توصیه می شود این سهم را ر نظر داشته باشید می تواند در اینده با یک بازدهی خوب و نرمتال مواجه باشد .
در پارسان به زودی اخر دی مجمع را برگزار می کند پارسان در ۱۲ ماهه موفق به تحقق ۵۴۱ ریال سود شده است به نظر ۳۰۰ ریال تقسیم کند و یک افزایش سرمایه بدهد . در مورد پارسان به نظر قیمت های زیر ۲۴۰۰ ریال برای سهم جالب است .
اما فارس ! بازی فارس را برخی فکر می کنند در اختیار برخی برای رشد و حفظ شاخص است در صورتی که این طور نیست شایعات و خبرهای جدی از رشد سود پتروشیمی بندر امام و پارس و تعدیل سود انها باعث شده تا فضا به طور کلی به سود فارس تغییر کند و حتی زمزمه تعدیل در پارس غدیر و پارسان را هم بالا کشیده است . ولی این طور نیست که فارس اتش کند و برود خیر . سهم بسیار ارام و اهسته گام برمیدارد و به نظر نرم نرم طی یک فرایند زمانی طولانی به ۷۰۰۰ ریال نزدیک می شود .
اگر هم فارس می خرید که با این رشد نفت و دلار منطقی است کمی میان مدت فکر کنید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۹ دی ۹۶