در این چند نماد …

آذر ۲۸, ۱۳۹۶

خبر

در این  چند  نماد  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۷  در مورد  ۴ هلدینگ  وصندوق غدیر پارسان  و فارس صحبت  قبل از این  که  رشد کنند  در همین  ستون  بارها  روی انها  تاکید کردیم و خدا  را  شکر هر ۴ سهم  رشد کردند به نظر این  ۴ سهم  نیز نیاز به  یک  اصلاح  دارند ولی ازدید ما موقت و با  کمترین  درجه اصلاح و دوباره  برگشت  را  نشان  می دهد  .   . در پارسان به نظر شدت  منفی اش کمی بیشتر می شود چون  بیشتر رشد کرده است .

در غدیر امروز کمی منفی است  ولی در قیمت های زیر ۱۳۰۰  ریال  خوب است که خرید  شود  .

در وصندوق نیز با  رشد کگل و  رخی دیگر از پتروشیمی ها اوضاع  بهتر می شود   بنیادی وصندوق و غدیر هر دو  خوب است او هم در منفی امروز خوب است  .

در فارس ببنید  رویداد های داخل سهم  بد نیست ولی فارس هم  دوباره  باید  به  قیمت های زیر ۵۰۰۰ ریال  بازگردد و خرید در ان  قیمت ها  برای نگهداری میان مدت خوب است در مثبت ها و حتی صفر قیمتی خیلی توصیه نمی شود

البته هر ۴ سهم  را  واقعا  خوب می خرند ولی در بین کلیه هلدینگک های بازار ۳ سهم  غدیر فارس امید  نظر ما را  بیشتر  جلب کرده است

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ آذر     ۹۶

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم