خبر
شرایط گروه رایانه با این
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۳ در مورد این گروه های وب گفته می شود طی امروز و فردا یک شفاف سازی ۳ صفحه ای روی کدال می رود و زمزمه ای از اعلام ۶۲۰ ریال سود از سوی این سهم شنیده می شود . گفته می شود های وب به زودیو احتمالاً در هفته بعد باز خواهد شد . بعد یک بلوک ۲۰% از سهم اگهی شده و بعد هم سراغ افزایش سمایه ۴۰۰% از محل سلب حق تقدم می رود . باید منتظر بود و دید چه می شود
در سوی دیگر در این گروه سیستم وضعیت خوبی را دارد سهم را به شدت توصیه می کنیم زیر نظر داشته باشید سیستم در سود تلفیقی در یک گزارش بسیار خوب ۶ ماهه ۳۲۶ ریال سود محقق کرده است . رشد ۵۰% سود خالص نسبت به مدت مشابه اتفاق بسیارخوبی برای سهم است سهم در ابان ماه با یک گزارش خوب مواجه شده و ۱۳۳ میلیارد ریال فروش زده است این در حالی است که در مهر ماه موفق نبود و ۲۵میلیارد ریال در مهر درامد داشته است که ۵۲۴ میلیارد ریال فروش تا آبان شرکت بوده است و ۶۳% بودجه را محقق کرده . شرکت در مورد این موضوع توضیح داده است درآمد حاصل از قراردادهای پشتیبانی به صورت سه ماهه و درآمد حاصل از فروش به صورت ماهانه ثبت میگردد. مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ میلیون ریال از درامدهای آبان ماه مربوط به فروش سورس نرم افزار سپیدار و دشت همکاران سیستم به شرکت سپیدار سیستم آسیا می باشد
در کنار انها آپ خیلی گزارشش چنگی به دل نزد ولی رشد می کند گزارش آبان ماه آپ هم رسید ۳۲۶۷ میلیارد ریال فروش زده است در مهر ماه نیز به درامد ۳۴۰۸ میلیارد ریالی رسیده بود که برای اولین بار روند کاهشی شده . به روند دقت کنید … در شهریور ماه ۳۲۷۸ میلیارد ریال درامد داشته است . سهم در مرداد ماه ۳۱۵۵ میلیارد ریال درامد داشته است . درتیر ماه با رشد درامد نسبت به ماه های قبل به ۳۰۳۱ میلیارد ریال درامد رسیده است سهم در فروردین ۲۷۴۷ میلیارد ریال درامد کسب کرده است و در اردیبهشت ماه ۲۹۱۸ میلیارد ریال رسیده است در خرداد درامد به ۲۹۴۷ میلیارد ریال.درامد ۸ماهه به ۲۴۵۷۸ میلیارد ریال رسیده که ۶۳% پوشش را نشان می دهد و عدد بدی نیست.
در این موراد به پرداخت هم بد نبود پرداخت عملکرد خوبی را داشته بودجه فروش شرکت ۱۲۴۶۸ میلیارد ریال است در شهریور ماه به ۱۱۱۶ میلیارد ریال رسیده .مرداد ۱۲۱۰ میلیارد ریال درآمد داشت . در تیرماه ۸۷۲ میلیارد ریال درامد داشته . در مهر این عدد به ۱۱۴۶ میلیارد ریال رسیده و در ابان ماه نیز فروش به ۱۰۵۳میلیارد ریال رسیده و در ۸ ماهه به ۸۲۰۲ میلیارد ریال رسیده که با توجه به بودجه پوشش ۶۶% خوب است و پیشرفت خوبی داشته.
رکیش را هم خوب می خرند ولی ازدید ما گزارشش جالب نبود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۷ آذر ۹۶