خبر
اندک تعدیل وهور به
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۵ در مورد این سهم به نظر می توان به رشد قیمت به واسطه افت و اصلاحی که کرده امیدوار بود ولی بدی این سهم این است که سهامداران پا به رکابی ندارد . ولی گزارش سود سال ۹۷ خوبی داد وهور سود سال ۹۷ را با رشدی ۲۹% مبلغ ۱۹۲ ریال اعلام کرد . سود سال ۹۶ این شرکت ۱۴۹ ریال بود . شرکت در دلایل تعدیل قید کرده است که پیش بینی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری به مبلغ۱۷۸۱۳میلیون ریال،مربوط به پیش بینی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری در املاک می باشد. همچنین پیش بینی سود حاصل از سایر فعالیتها به مبلغ ۹۷۸۱۹ میلیون ریال،مربوط به پیش بینی سود حاصل از سرمایه گذاری در اوراق مشارکت و سپرده نزد بانک سپه می باشد.
کهنوج هم گزارش دا و اتفاق خاصی در لد سهم فعلا نیست بکهنوج گزارش ۹ ماهه داده است که رشد ۱۶۱% سود عملیاتی نسبت به دوره مشابه سال قبل و رشد ۸۲% سود خالص از نکات مهم سهم است . سهم ۹ ماهه ۱۱۲۰ ریال محقق کرده و با توجه به پیش بینی سود ۱۵۲۸ ریالی پوشش ۷۳% بد نیست تحقق سهم در ۶ ماهه ۷۸۹ ریال بوده و عملکرد بدی را در این ۳ ماه نداشته است
همین جا از سهم های برقی می نویسیم از مپنا هم باید گفت که سود تلفیقی سهم به زودی منتشر می شود و سود گزارش های زیر مجموعه در ۶ ماهه میرسد که هر دو باعث توجه بازار به سهم خواهد شد از همین رو معتقدیم مپنا را نیز باید زیر نظر داشته باشید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱ آذر ۹۶