اخبار بازار امروز …

آبان ۱۳, ۱۳۹۶

خبر

اخبار بازار امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۳۲  روزنامه واشنگتن‌پست: ساعاتی پس از سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل، دولت آمریکا از رییس‌جمهور فرانسه خواست گفت‌وگویی تلفنی میان ترامپ و روحانی ترتیب دهد که پاسخ ایران «نه» قاطع بود.فرانسوی‌ها به آمریکایی‌ها گفتند که ایرانی‌ها فکر نمی‌کنند که شما جدی هستید و این پیشنهاد را نوعی فریب‌کاری تلقی می‌کنند.

این درخواست را وزیر خارجه آمریکا به ماکرون منتقل کرد.

روایت مقام آمریکایی از دلیل ترامپ برای گفت‌وگو با روحانی

مقام ارشد دولت ترامپ:علت درخواست ترامپ برای گفت‌وگو با روحانی این بود که به رئیس‌جمهور ایران بگوید کارهایی که شما دارید در دنیا انجام می‌دهید اینها هستند و ما می‌خواهیم که آن را متوقف کنید… در غیر این صورت باید بدانید که داریم روی راهبردی کار می‌کنیم که با تمام آنها مقابله می‌کند.مهم‌ترین پیام این بود که از پنجره طلایی دوران اوباما برای آشتی‌جویی خبری نیست.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه : از موضع ایران در قبال برنامه موشکی‌اش نگرانیم. نتانیاهو خطاب به ترزا می :اگر توافق هسته ای ایران را لغو نمی کنید باید آن را اصلاح کنیدترزا می در دیدار با نتانیاهو بر پایبندی انگلیس به برجام تأکید کرد

ترامپ در مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز گفت که مطمئن نیست رکس تیلرسون، وزیر خارجه ایالات متحده تا پایان دوره ریاست‌جمهوری‌ام در سمتش باقی بماند

در خبرهای اتصادی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه پژو، غرامت قرارداد قبلی خود را به ایران پرداخت، گفت: هنوز تغییری در رفتار خارجی ها پس از تهدیدات ترامپ ندیده ایم. وی افزود: همه ترم های قراردادی، موضوع غرامت و انصراف را لحاظ می کنند؛ یعنی اگر طرفین به هر دلیلی نتوانند به تعهدات خود عمل کنند، باید غرامت طرف مقابل را بدهند

در دیگر خبرهای اقتصادی  رونق در بازار معاملات مسکن مطابق آنچه فصل جاری در جریان است، شاید از اواسط زمستان ظاهر شود. گزارش بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن شهر تهران در اولین ماه پاییز حکایت از آن دارد که معاملات ملک با فروش ۱۳ هزار و ۸۱۵ واحد مسکونی، ۱۱ درصد نسبت به شهریور امسال کاهش پیدا کرده است. شهریور ماه، میزان فروش به بالای ۱۵ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی رسیده بود. در حال حاضر اگر چه اوضاع بازار نسبت به سال گذشته همین موقع، فوق‌العاده بهتر ارزیابی می‌شود، اما انتظارات مبنی بر بروز رونق کامل معاملات مسکن در پاییز بعید است برآورده شود.

در بازارهای جهانی  نفت از ۶۲ گذشته و روی در   ۳۲۰۰  تثبیت  می شود این  مهم ترین  ویداد  چند  وقت  اخیر بازار است

در دلار نیز دیروز کمی رشد کرد ولی در محدوده  ۴۰۵۰ و ۴۰۶۰  دلار است

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۳ آبان  ۹۶

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم