خبر
در نماد بالاس
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۷ در این سهم انقدر حاشیه ایجاد شد تا سهم مجبور به شفاف سازی شده و تاکید کرده تغییرات قیمتی سفته بازانه !! است و هیچ تعدیل و تغییری نداریم این یعنی یک اتفاق خاص دیگرو در بازگشایی احتمالاً کمی منفی و پر حجم باز شود ولی توصیه ما عدم فروش است به نظر بازی روی این سهم هنوز تمام نشده و یک موج دیگر را در پیش دارد . ولی در مجموع کمی بازی نوسانی خاص است .
در این گروه به نظر اگر در حال نوسان هستید مثبت ۵% امروز حسیر را نیز موقتا فروش داشته باشید بهتر است حوالی ۴۰۰۰ ریال فشار فروش در سهم بیشتر است .
در نماد حتاید نیز باید سهم را زیر نظر داشت . در حسینا نیز گزارش بسیار خوبی رسیده است
در حپارسا حپارسا در فروردین ۷۹ میلیارد ریال فروش و درامد داشته است و این عدد در اردیبهشت ۷۸ و در خرداد ماه نیز همان ۷۸ میلیارد ریال بوده و جمع فروش ۹ماهه به ۶۷۲ میلیارد ریال رسیده است که پوشش ۷۵% برای سهم عدد نرمالی است
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۹ تیر ۹۶