در نماد های گروه کانی …

تیر ۱۲, ۱۳۹۶

خبر

در نماد  های گروه کانی …         

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۶:۳۵  دیروز در مورد کانی ها  به خصوص کرازی و کخاک گفتیم  … در کرازی به نظر میرسد  سهم مسیر صعودی را خواهد داشت   کمی در مورد  سهم  بیشتر صبور باشید  سهم  را حوالی ۳۰۰۰  باید  خرید و نگهداری کرد  .

در کخاک نیز کخاک در گزارش اردیبهشت  عملکرد بهتری داشت در فروردین  خیلی موفق نبود ولی در اردیبهشت  جبران  کرد و در مجموع ۹۸میلیارد ریال  فروش ۲ ماهه  داشته در خرداد  این عدد  به ۷۰ میلیارد ریال  رسیده و بهتر شده است و در ۳ ماهه  ۱۶۹ میلیارد ریال  فروش محقق کرده است  با  توجه  به  بودجه ۶۱۷ میلیارد ریالی  پوشش ۲۷% در ۳ ماهه  گزارش خوبی را  برای کخاک  رقم می زند  . بهنظر کخاک  یک  موج  صعودی را در بازار رقم می زند و خواهد داشت  سهم  را  زیر نظر داشته  باشید  .

در کاذر سهم  حوالی ۲۰۰۰  ریال  است  بهنظر این  قیمت ها هم  حتی با این  وضعیت  مالی کمی بالاست در مقابل  کفرا  می تواند  امروز باز شود و بالای ۳۲۰۰  ۳۳۰۰  ریال  باشد

در مورد  کهمدا نیز شاید یک  گزارش کمی بهتر در انتظار سهم  باشد  . سهم پی به ای و ارز ش بازار کمی دارد

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۲ تیر      ۹۶

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم