در گروه قند و غذایی …

خرداد ۱, ۱۳۹۶

خبر

در گروه  قند و غذایی    …  

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۷  در این  گروه شرایط برای برخی غذایی ها  جالب است  دیروز غشصفها  ۲۰۰  ریال  سود داد  انتظار از او  بیشتر بود  به نظر فعلا  سراغ  سهم  نباید  رفت  .

غشهداب بلوک  بازی دارد و سهم  را متوقف کردند ولی در گزارش منطقی عمل کرده و نزدیک  به  سود  اعلامی را پوشش داده ولی خبری از تعدیل سود نیست

در گروه  قند  گزارش قند  اصفهان خوب بود ولی قنقش روی همان  حوالی سود تاکید کرد . در اصفهان  قصفها  که  پیش ازاین  روی سود ۸۴۱ ریالی تاکید  کرده  بود  و ۴۰۸ ریال  را  محقق کرده  بود ان هم در ۱۰ماهه  به سود ۸۸۹ ریالی رسیده است  و این در حالی است  که هنوز بیش از ۶ هزار تن  موجودی برای فروش شکر دارد در این  سهم  به نظر بازی خوبی را داریم و جز خوب های قندی است  .

در سوی دیگر در گروه  قند  همچنان  روی قشهد  تاکید  داریم  قپیرا نیز باز می شود که  اگر زیر ۸۰۰۰ ریال  باز شود برای خرید  خوب است  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ خرداد    ۹۶

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم