در گروه سیمان بازهم …

اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۶

خبر

در گروه  سیمان بازهم   …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۳  در این  گروه  سفانو  در حالی ۵۹۱ ریال  سود  اعلام کرده  بود  که در ۹ ماهه  پوشش سود ۷۱% بوده و ۴۲۱ ریال  را محقق کرده  بود . در گزارش بعدی ان  را  به  ۵۳۸ ریال  کاهش داد و در ۱۲ ماهه ۵۶۲ ریال  را محقق کرده است  به نظر گزارش معقول و منطقی را  داشته و با  توجه  به پی به ای می توان  در مورد  او  صخبت  کرد سهم  امروز متوقف می شود و به نظر می تواند  جز سهم هایی باشد  که  شاید  مجمع  موف قو بازگشایی خوبی را  داشته  باشد .

در این  گروه در سیدکو ۱۳۵ ریال  پیش بینی کرده  بود که  ۱۳۲ ریال  را محقق کرده است

در ساروم  ۶۰۰ ریال  سود تقسیم  شد و ۷۵% افزایش سرمایه  ، سهم  با  سرمایه  جدید  باید  باز شود ولی به نظر بعد از افزایش سرمایه  روی ساروم  و سکرما  می شود  به عنوان  گزینه های خوب گروه  سیمان  یاد  کرد  .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳۰ اردیبهشت  ۹۶

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم