خبر
در گروه سیمان امروز …
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۵:۵۷ در این گروه امروز دو سهم متوقف می شوند یکی سخزر و دیگری سکرما سخزر برای مجمع و نهایت تقسیم سود ۲۵۰ ریال تقسیم سود و به نظر بازهم می توان گفت به مجمع رفتن در این سهم خیلی جذاب نیست
.لی در سکرما خبر افزایش سرمایه یکی از خبرهای خوب سهم است . به نظر در این سهم با دید میان مدت سراغ سهم رفتن و نگهداری گزینه جالبی می تواند باشد .
در این گروه دو سهم سفانو و سخوز هر دو از نظر بنیادی شریط خوبی را دارند و به نظر می توانند مورد توجه قرار گیرند به خصوص سخوز را زیر نظر داشته باشید قابلیت های خوبی برای تعدیل و نوسان دارد
سبهان از سهم های خوب سیمانی است که در سال ۹۵ مبلغ ۱۹۱۳ ریال سود پیش بینی کرده بود که در ۱۲ ماهه در یک گزارش بسیار خوب ۲۴۲۳ ریال محقق کرده است رشد سود عملیاتی با کنترل هزینه ها و بهبود فروش عامل این تعدیل بوده است. سبهان هم در فروردین ماه ۶۲ میلیارد ریال فروش داشته است که از عدد ۱۰۰میلیارد اسفند ماه کمتر است . به نظر ماه های بعد عدد بیشتر خواهد شد . شرایط قمیتی این سهم نیز بد نیست .
سخوز و سفانو سکرما و برخی دیگر را بیشتر زیر نظر داشته باشید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۳ اردیبهشت ۹۶