خبر
در نماد های فولادی و فلی …
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۵:۵۹ به نظر امروز گزارش های خاصی را داریم و می توان از این گروه سهم هایی مثل فولاژ فملی فولاد را دست چین کرده و انتخاب کرد . البته در گروه روسی و یا باهنر هم ویژگی های خاص خود ا دارند . از گزارش فملی هنوز خبری نیست ولی به نظر این سهم در قیمت های ۱۸۰۰ ریال احتمالی برای خرید می تواند جالب باشد و بهتر است سهم را در این قیمت ها زیر نظر داشته باشید .
در فولاژ نیز باید گفت فولاژ در اسفند ماه با فروش بسیار خوب ۶۳۹ میلیارد ریالی در مجموع ۱۲ ماهه ۷۲۶۰ میلیارد ریال فروش داشته است که بودجه سال ۹۵ فروش شرکت ۶۸۶۸ میلیارد ریال بوده و احتمال تعدیل سود در سال ۹۵ کمی بالاست در فروردین با فروش قابل توجه و بسیار خوب ۷۵۲ میلیارد ریالی مواجه بوده که از متوسط سال ۹۵ بسیار بالاتر است . به نظر حالا می توان گفت باید کم کم این سهم را بیشتر زیر نظر گرفت . شنیده می شود بازی هایی روی سهم در جریان خواهد بود که می تواند مسیر ان را تغییر دهد .
در فولاد هم که واقعا با این گزارشات زیر ۱۳۰۰ سهم مفت است در این گروه در فخاس فوش ۱۲۵۰ میلیارد ریالی اسفند تکرار نشد ولی در فروردین ۷۳۵ میلیارد ریال فروش زده است که عدد خوبی است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۹ اردیبهشت ۹۶