خبر
در گروه خودرو …
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۶:۰۸ در بازار همه روی گروه خودرو زوم شده اند . همه منتظر گزارش های خساپا و خودرو هستند که به نظر هر دو گزارش های خوبی می دهند .
به نظر امروز خساپا را در درصد می فروشند ولی تمایل به خرید هست . فعلا سهم در این نقاط لازم است دست به دست شود .
در این گروه خبهمن در این قیمت ها خوب است و می تواند جالب و جذاب برای خرید مناسب باشد .
خدیزل هم دیروز هم تاکید شد گزارش خوبی داده است خدیزل در حالی سود سال ۹۶ را در حد همان سال ۹۵ و با ۴% کاهش ۷۵۶ ریال اعلام کرده است که در در سود سال ۹۵ در گزارش ماه به ماه در بهمن بازهم فروش رشد کرده و به ۷۸۰ میلیارد رسیده است در حالی که ماه قبل ۴۹۶ میلیارد ریال بوده و در مجموع کل فروش شرکت تا ۱۱ ماهه ۴۴۷۰ میلیارد ریال شده است که ۸۶% بودجه را محقق کرده بود . در اسفند ماه نیز با فروش ۸۹۲ میلیارد ریالی به فروش جمعا ۵۲۴۲ میلیارد ریالی در سال ۹۵ رسیده است . بودجه سال ۹۵ شرکت ۴۹۲۸ میلیارد ریال است و این خبر بسیار خوبی برای سهم به شمار می رود به نظر تعدیل خوبی می دهد
در زامیاد اما برخلاف خپارس گزارش جذاب نبود . سهم در اسفند ماه شرایط بدی نداشته است . ین سهم در گزارش فروش ماه به ماه خود در بهمن ماه موفق به فروش عدد قابل توجه ۱۳۰۶ میلیارد ریالی شده است که تقریباً دو برابر ماه قبل است . جمع فروش در ۱۱ ماه به ۶۳۸۷ میلیارد ریال رسیده. در اسفند ماه نیز به فروش ۱۳۴۷ میلیارد ریالی رسیده تا جمعا در ۱۲ ماهه فروش شرکت ۷۷۳۵ میلیارد ریال باشد . البته بودجه شرکت ۱۰۸۷۶ میلیارد ریال اس و این یعنی در تحقق بودجه ضعیف عمل کرده ولی بازهم در این ۳ ماهه اخر بهتر بوده است . البته شرکت بیش از ۲۵۰۰ دستگاه نیز وانت موجودی برای فروش دارد .
در نهایت به نظر دو سهم ورنا و وساپا هم در قیمت های خوبی هستند به خصوص وساپا که قابلیت های خوبی برای رشد قیمت احتمالی در بازار به واسطه حرکت سایپا دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۰ فروردین ۹۶