خبر
در گروه سیمان نیز …
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۵:۵۹ در این گروه در گزارش ها یک چیز روشن است . سیمانی ها زمستان خوبی نداشتند !
در سیمان سپاهان باید گفت سپاها در ۳ ماهه اول ۴۶۳ میلیارد ریال فروش داشت در ۶ ماهه این فروش به ۸۴۱ میلیارد ریال رسیده است و فروش د ۳ ماهه سرد زمستان سخت تر بوده است از نظر بودجه فروش باید منتظر ۶ ماهه دوم بود ولی با کنترل بهای تمام شده به نظر بودجه را کنترل می کند به نظر بازهم قیمت از بودجه کمی جلو تر است .
در مورد صوفیان سصوفی دربهمن ماه واقعاً فروش ضعیفی داشته است تنها ۳۲ میلیارد ریال و جمع فروش ۱۱ ماهه به ۱۰۴۱ میلیارد ریال رسیده است یعنی ۸۵% بودجه فروش را محقق کرده در اسفند فروش شرکت به ۸۴ میلیارد ریال رسیده و فروش کل ۱۲ ماهه به ۱۱۲۴ میلیارد ریال رسیده بودجه فروش شرکت ۱۱۳۰ میلیارد ریال است و بهنظر اگر کمی بهای تمام شده کنترل شود تحقق پیش بینی ها و کمی بالاتر هم ممکن است . در مورد این سهم نیز از نظر قیمتی امکان رشد سهم هست .
اما به نظر ساروم گزارش بدی نداده است و از نظر قیمتی می تواند رشد کند . در گزارش قبلی گفتیم که فروش سهم در این مدت زمستان به دلیل سرما کمی کاهش یافته در ولی در مجموع تا بهمن ماه ۹۳% بودجه فروش را در ۱۱ ماهه پوشش داده است. در اسفند فروش ضعیف بوده و ۹۲ میلیارد ریال را محقق کرده و جمع فروش به ۱۲۱۶ میلیارد ریال رسیده است بودجه شرکت نیز ۱۲۱۰ میلیارد ریال بوده است . به نظر با گزارش ۱۲ ماهه خوبی از سوی سهم مواجه ایم .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۶ فروردین ۹۶