در پالایشی ها با …

اسفند ۱۶, ۱۳۹۵

 

خبر

در پالایشی ها  با  …

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۶:۱۶  در گروه  پالایش  دیروز شاهد  بازگشایی بسیار بد  و ضعیف شتران  بودیم  سهم  را  بالا  باز کردند  بعد  صف فروش شد  و  ما در مورد  خیلی از انها نظر خود  را گفتیم  به نظر در همان  قیمت  متوقف شده  باز می شود  .

امروز احتمالاً شاوان و شپنا نیز باز شوند  که  قاعده انها نیز بازگشایی در همان  محدوده است . شپنا  سود  سال ۹۵ خود را  با افزایش از ۲۶۶ به  ۴۸۴ ریال  رسانده است وسود  سال ۹۶ را نیز به  ۴۱۳ ریال  رسانده  و نسبت  به  سال  ۹۵  حدود ۱۵% افت  را نشان  می دهد . واقعا  انتظار ما از شپنا  خیلی بیشتر بود  ما  انتظار داشتیم  سهم  بالای ۶۰۰ ریال  سود  اعلام کند  . به نظر با این  سیاست  اعلام  سود  با وجود  این  که  تعدیل مثبت  زده است ولی قیمت  احتمااً حوالی ۲۹۰۰ و ۲۸۰۰ ریال  باز میشود  .

البته  صف فروش شتران  فشار فروش در این  گروه  را نیز حین  بازگشایی بیشتر می کند

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ اسفند   ۹۵

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم