در خبر خودرویی ها …

بهمن ۲۰, ۱۳۹۵

خبر

در خبر خودرویی ها    …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۶  مهم ترین  خبرها  حول محور ایران  خودرو و سایپاست  .

اول ایران خودرو  …  ببنید  سمند  ۲% ایران خودرو  را می فروشد نرخ هم  ۳۸۰۰  ریال  گذاشته  شده است  . پیش تر هم  از فروش بیمه پارسیانو خگستر نزدیک  به  ۱۸۰  میلیارد تومان  سود  شناسایی می کرد  حالا  فروش ۲% ایران خودرو  با  نرخ های یاد  شده  هم  روی خودرو  تاثیر روانی مثبت می گذارد  و خبرخوبی برای سهم  است و هم از نظر درامدی چون  سمند  ۱۰۰% متعلق به خودروست   حدود  ۴۲ میلیارد تومان  هم از این  طریق به  سود  اضافه می شود ولو  این  که  واهی باشد و قابل تقسیم  نباشد  ایران خودرو  بین  ۱۲۰  تا  ۱۴۰  ریال تعدیل از این  محل می دهد  که  عجیب است .    البته  گویا  استعفای یکی از اعضا  بابت  همین  موارد  شناسایی سود  بوده است  .

در سایپا  شنیده ها  کمی گنگ  تر است  اولین  خبر احتمال  ممنوع  الفروش شدن  صندوق فولاد  بوده است  که می تواند  رویداد  مهمی باشد و سهم  را  به  راحتی بالا  ببرد  . رویداد  بعد  زمزمه  اعلام  سود  بالا از سوی سایپا در بودجه ۹۶ است  . خبری که  سهم  را  حرکت  می دهد و گویا  باعث تحرک  در سهم  شده است

خبر اگردرست  باشد  وساپا نیز این  قیمتها  بند  نمی شود و او نیز رشد می کند ورنا و خپارس نیز به تبع  ان  بالا  می روند  .

به نظر خودرو  باردیگر سوار موج  خبرها  شده و به نظر خوب می تواند  ان  را مدیریت  کند  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۰ بهمن   ۹۵

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم