خبر
و بازهم گروه خودرو
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۱۲ در مورد این گروه گزارش های ماه به ماه را بررسی میکینم ابتدا سراغ سنگین تر ها برویم … با فروش ۶۶ میلیارد تومانی عملکرد دی ماه خاور از میانگین ۳ماهه قبل بسیارفراتر و از فروش اذر ماه شرکت نیز بیشتر بوده است . مشکل این است خاور با این ارقام اعداد مشکلش حل نمی شود ولی گام خوبی در مسیر رشد فروش است .
خدیزل را دقت کنید مهر ماه ۱۰ میلیارد فروش داشت بعد در آبان ماه فروش ۲۱ میلیارد تومان شد و در آذر ماه فروش به اوج ۴۸ میلیاردی رسید . در دی ماه روند فروش خوب خود را تکرار کرده و به ۵۰ میلیارد تومان نزدیک شده است .
خپارس را در حالی گزارش نوشتیم که در ۳ ماهه سوم فروش به ۱۲۱۰۲ میلیارد ریال رسیده است یعنی به طور میانگین بالای ۴۰۰ میلیارد در ماه فروش داشته است گزارش دی ماه شرکت ۴۲۶ میلیارد تومان فروش را نشان می دهد این یعنی سرعت فروش خپارس کم نشده و این نکته بسیار خوبی است در این گروه به نظر برای اولین بار طی مدت اخیر در ۹ ماهه خپارس نزدیک به ۳۰ ریال سود داشته باشیم
امروز به نظر این گروه یک تحرک مثبت خوب را خواهد داشت و حرکتی را در این گروه شاهد خواهیم بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۴ بهمن ۹۵