اخبار بازار امروز …(بخش اول)

آذر ۲۸, ۱۳۹۵

 

 

۱۰:۴۴:۲۹ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۴۰:۴۵  به نظر  امید هم در این قیمت ها  می تواند جالب باشد

۱۰:۳۸:۵۹ هنوز ۲ ساعت از بازار باقی مانده  قرار بر همین وضع  باشد احتمالاً ۱ ساعت  اخر فشار فروش زیاد است

۱۰:۳۴:۲۴  واقعا بازار امروز شروع هم نمیشد  اتفاق خاصی رخ نمی داد

۱۰:۲۸:۴۲  باما م  جالب است  خوب میخرند  سهم  را  سهم  ۹۰۰ ریال  به نظر می تواند  برای سال  بعد  سود اعلام کند

۱۰:۲۷:۱۳  در نماد  سفانو  در سیمانی ها  می تواند  جالب باشد

۱۰:۲۴:۵۴  فولاژ هم  می تواند  به  درصد مثبت  برود  ولی فروشنده  زیادی دارد

۱۰:۱۷:۲۵  رنج های مجدد در بوتان

۱۰:۱۷:۰۲ از سوی معاونت برنامه ریزی وزارت نفت

قیمت خوراک گاز مجتمع‎های پتروشیمی در آبان‎ماه ٣٢۶۶ ریال تعیین شد

?معاونت برنامه ریزی وزارت نفت پیش تر قیمت هر مترمکعب استاندارد گاز طبیعی را در فروردین‌ماه امسال ٢ هزار و ٣١٣ ریال، اردیبهشت‌ماه ٢ هزار و ۴۶۴ ریال و خردادماه ٢ هزار و ٧٠٢ ریال، تیرماه ٢ هزار و ٧٩٠ریال، مردادماه ٢ هزار و ۶٨٠ ریال، شهریورماه ٢ هزار و ۶۴٢ و مهرماه ٣ هزار و ١٠٠ ریال تعیین و اعلام کرد.

?همچنین این معاونت قیمت گاز طبیعی سبک و شیرین خوراک برای شرکت‌های پتروشیمی را در آبان‌ماه سه هزار و ٢۶۶ ریال اعلام کرد

۱۰:۱۲:۱۳ در بازار رتکو را نیز جالب میخرند

۱۰:۱۰:۳۳  باما  زیر ۷۰۰۰  ریال  می تواند  جالب باشد

۱۰:۰۹:۱۰ امروز حریل را هم خوب می خرند   امروز معامله  بلوکی سهم  ثبت می شود  قطعی می شود

۱۰:۰۴:۲۸  قندی ها  را خوب میخرند

۱۰:۰۳:۵۳  کرمان  هم  در سیمانی ها خوب میخرند

۱۰:۰۲:۳۳   کخاک  را خوب خریدند

۰۹:۵۸:۱۲  بالاس باز می شود  به نظر درهمان  سطح قبلی است

۰۹:۵۸:۰۴ فولاد  ا هم خوب میخرند

۰۹:۴۸:۱۸  رنج های خوب روی پارسان

۰۹:۴۷:۵۹ شخارک در منفی بد نیست

۰۹:۴۴:۳۷  غبشهر هم  می تواند  جالب باشد

۰۹:۴۳:۴۴  بهنوش هم  در درصد  مثبت  است

۰۹:۴۳:۱۶  حفاری هم کمی مثبت  شد

۰۹:۴۱:۵۵  تایرا  در این  قیمت ها می تواند  مورد  توجه  باشد

۰۹:۴۱:۲۰ اوضاع  بازار خیلی جالب نیست

۰۹:۳۳:۵۴  رکیش  و رتاپ  چند  وقتی است  بیشتر مورد  توجه هستند

۰۹:۲۸:۴۳  رنج های مثبت  روی غدیر

۰۹:۲۶:۴۵  فملی را هم  به نظر زیر ۲۰۰ خوب میخرند

۰۹:۲۳:۳۲ بی تعارف حجم  بازار افتضاح است

۰۹:۲۳:۱۲  سیمانی ها  هنوز منفی است

۰۹:۲۰:۱۷  شاخص کمی مثبت

۰۹:۱۸:۱۸  ذوب با خبر افزایش سرمایه و تائید  نهایی ان  گویا  مثبت  شده است

۰۹:۱۶:۴۵ بازار از شبریز می ترسد

۰۹:۱۶:۳۴ شتران  و شپنا  کمی مورد  توجه هستند

۰۹:۱۶:۲۲ به نظر حفاری در قیمت های منفی بهتر است

۰۹:۱۰:۰۱ جو  انگار هنوز تعطیلات است

۰۹:۰۹:۵۱ خگستر هم  کم اورد

۰۹:۰۶:۲۳ خودرو  خیلی زود وا  داد

۰۹:۰۵:۳۰ مگسال  با حجم کم مثبت

۰۹:۰۴:۲۵  وضع  پالایشی ها هنوز خوب نیست

۰۹:۰۴:۱۵  آپ  مثبت ولی نه خیلی

۰۸:۵۰:۵۵ به نظر فشار بازار بیشتر فروش است  تا خرید

۰۸:۴۹:۴۲ افزاش قیمت  ورق فولادی در اروپا  فرصت خوبی برای فولاد مبارکه جهت صادرات  است

۰۸:۴۷:۱۵ شفاف سازی ولصنم  :  با نظر حسابرس برگشت  ذخایر به جای درامدهای جاری به  بخش سود  انباشته  منظور شده است

۰۸:۳۳:۲۹ به نظر  در خودرویی ها وضع  عرضه  بالاست

۰۸:۳۳:۱۷ صفوف خرید اندک  خگستر  و خودرو

۰۸:۲۲:۱۴ زنگنه: قول آزادگان را به توتال نداده‌ایم/ همه شرکت های خارجی باید در مناقصه توسعه میادین نفت و گاز شرکت کنند

۰۷:۵۴:۱۴نماینده مردم تهران در مجلس:
?امروز کلید حل همه مشکلات وحدت کلمه است که همیشه جریان اصلاحات بر آن تاکید داشته است.
?همه بدانند که جریان اصلاحات در انتخابات آینده ریاست جمهوری در اردیبهشت ۹۶ با یک کاندیدای واحد در انتخابات شرکت خواهد کرد.
?پرهیز از هرگونه سهم‌خواهی در دستور کار جبهه اصلاحات است به همین دلیل باید تک‌روی را کنار بگذاریم.
?همیشه با دولت تدبیر و امید همسو بوده‌ایم و در عین حال نقد دلسوزانه هم داشته‌ایم. همه بدانند که اصلاحات با یک کاندیدا به میدان خواهد آمد.

۰۷:۵۴:۰۸ آبان‌ماه امسال تولید انواع کامیون به‌طور میانگین ۴/ ۳ درصد کاهش یافته است.در این مدت تولید انواع کامیون در ایران خودرو دیزل ۲/ ۲۸۸ درصد رشد داشته و از ۳۴ دستگاه در آبان‌ماه سال گذشته به ۱۳۲ دستگاه رسیده است. تولید این محصولات در زامیاد نیز با رشد ۷/ ۱۶۶ درصدی همراه بوده و از سه دستگاه در آبان ۱۳۹۴ به هشت دستگاه افزایش یافته است. آبان‌ماه امسال تولید انواع کامیون در سایپا دیزل اما کاهشی بوده و با افت ۴/ ۵۳ درصدی از ۲۳۴ دستگاه در آبان‌ماه سال گذشته به ۱۰۹ دستگاه رسیده است. تولید انواع کامیون در کاریزان خودرو نیز نزولی بوده و با کاهش ۵/ ۴۰ درصدی از ۴۲ دستگاه در آبان ۱۳۹۴ به ۲۵ دستگاه کاهش یافته است. در این مدت تولید این محصولات در گروه بهمن اما افزایش یافته و با رشد ۳/ ۹ درصدی از ۳۳۵ دستگاه در آبان‌ماه سال گذشته به ۳۶۶ دستگاه رسیده است.تولید انواع کامیون در آذهایتکس نیز کاهش یافته و با افت ۷/ ۱۶ درصدی از ۱۲ دستگاه در آبان ۱۳۹۴ به ۱۰ دستگاه کاهش یافته است. اما تولید این محصولات در تیراژه دیزل افزایش یافته و با رشد ۴۰ درصدی از پنج دستگاه در آبان سال گذشته به هفت دستگاه رسیده است. در این مدت تولید این محصولات در ماموت اما متوقف شده و از ۱۵ دستگاه در آبان ۱۳۹۴ به صفر کاهش یافته است.

۰۶:۴۲:۳۲ صحبت های سیف مهم و جالب است  : مهار تورم، دستیابی به رشد مثبت و بالای اقتصادی ، حفظ ارزش پول ملی و ثبات در بازار ارز از جمله اهدافی هستند که دولت ها همواره در تعقیب آنها می باشند. دولت یازدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که رشد اقتصادی به رقم ۶/۸- درصد رسیده بود و تورم در سطوح بالای ۴۰ درصد قرار داشت و ارزش پول ملی به کمتر از یک سوم خود کاهش یافته بود. خروج از این شرایط تدبیر خاصی را طلب می نمود و در چنین وضعیتی بود که تیم اقتصادی با اعتقاد به این اصل مسلم که سرمایه گذاری و رشد اقتصادی در فضای بی ثبات و متلاطم محقق نمی گردد، به درستی هدف خود را بر مهار تورم متمرکز نمود . از طرفی به منظور کاهش آثار جانبی منفی سیاست های ضد تورمی خود در بعد رشد اقتصادی ، مهار انتظارات تورمی از کانال ایجاد ثبات در بازار ارز در دستور کار قرار گرفت. اقدامات و سیاستهای پایه ریزی شده بر اساس رویکرد مذکور موجب گردید که نرخ تورم در سال ۱۳۹۳ به ۱۵/۶ درصد کاهش یابد که نسبت به سال ۱۳۹۲ به میزان ۱۹/۱واحد درصد کاهش داشت. همچنین بازار ارز کشور به نحو مطلوبی تثبیت گردید و تلاطم ها و نوسانات این بازار به خوبی مهار و روند نرخ ارز برای فعالین اقتصادی قابلیت پیش بینی و برنامه ریزی پیدا کرد. درجانب رشد اقتصادی شاهد بودیم که نرخ رشد اقتصادی پس از ۲ سال مجدداً در سال ۱۳۹۳ به سطوح مثبت بازگشت و به ۳ درصد رسید. لیکن شوک برون زای ناشی از کاهش قیمت نفت که از نیمه دوم سال ۱۳۹۳ آغاز گردیده بود باعث شد که رشد اقتصادی در فصل پایانی این سال به۰/۶درصد تقلیل یابد و استمرار کاهش قیمت نفت در سال ۱۳۹۴ در کنار استمرار تحریم های اقتصادی ظالمانه بر علیه کشور، باعث کاهش رشد اقتصادی گردید. علیرغم شوک منفی قیمت نفت و افت رشد اقتصادی ناشی از آن، ایران توانست ثبات اقتصادی خود را به نحو مطلوبی استمرار بخشد و بازار ارز با کمترین تلاطم مواجه شود. این در حالی بود که بسیاری از کشورهای صادر کننده نفت منطقه علاوه بر افت شدید رشد اقتصادی با از دست دادن ذخایر و کاهش قابل توجه ارزش پول ملی خود مواجه گردیدند.
در پاسخ به شرایط به وجود آمده حمایت از رشد اقتصادی با قوت بیشتری از سوی تیم اقتصادی دنبال شد در این راستا اقدامات متنوعی از سوی بانک مرکزی به عمل آمد که از جمله آنها می توان به مشارکت در بسته تحریک رشد اقتصادی ، حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط و سیاست های اعتباری در حوزه تحریک بخش مسکن و هدایت منابع مالی به سمت ظرفیت های خالی اشاره نمود.
تصویب برجام و شکست دیوار تحریم های ظالمانه اقتصادی در پی دیپلماسی فعال دولت تدبیر و امید، باعث گردید که از ۲ ماه پایانی سال ۱۳۹۴، روند تولید و صادرات نفتی ایران دگرگون گردد و این امر در سال جاری نیز استمرار داشته است. در پی افزایش ارزش افزوده بخش نفت، در فصل اول سال جاری شاهد رشد ۵/۴درصدی تولید ناخالص داخلی (به قیمت ثابت سال۱۳۸۳) بودیم.
با بهبود شرایط و گسترش پیامدهای انتشاری ناشی از آن و ظهور آثار سیاست های بکار گرفته شده جهت بهبود فعالیت بخش های تولیدی، بحمد الله در فصل دوم سال جاری تولید ناخالص داخلی کشور در مقایسه با فصل دوم سال ۱۳۹۴، معادل ۹/۲ درصد رشد یافت و بدین ترتیب در ۶ ماهه اول سال جاری رشد اقتصادی در سطح ۷/۴ درصد تحقق پیدا کرد.
نکته مهم آنست که از تابستان سال جاری عملکرد رشد سایر گروه های اقتصادی اعم از کشاورزی، صنایع و معادن و خدمات در مقایسه با عملکرد رشد فصل اول بهبود یافته است و این امر حاکی از جهت گیری درست سیاست های متخذه در جهت تحریک بخش واقعی غیر نفتی است.
نکته دیگری که باید بدان توجه نمود لزوم ارتقاء و استمرار رشد اقتصادی غیر نفتی در آینده به همراه صیانت از دستاوردهای تورمی و ثبات و آرامش در اقتصاد است که مستلزم سازگاری و هماهنگی تمامی سیاست های اقتصادی در کشور همراه با تسهیل و ارتقای فضای کسب و کار خواهد بود.
امید است با اتکال به درگاه حضرت حق و اتخاذ سیاست های مناسب، علاوه بر تورم تک رقمی، رشد اقتصادی مطلوب نیز در سال جاری و در سال های آتی استمرار یابد و ثمرات اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی بیش از پیش نمایان گردد.

۰۶:۴۲:۰۹ «پیمان قربانی» امروز (شنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در فصل بهار امسال که آمار آن شهریورماه اعلام شد، رشد اقتصادی کشور ۵٫۴ درصد به دست آمد.
وی ادامه داد: در فصل تابستان امسال نیز میزان رشد اقتصادی ۹٫۲ درصد محاسبه شد که بر این اساس متوسط ۶ ماهه نخست امسال ۷٫۴ درصد برآورد می شود.
قربانی گفت: بخشی از رشد اقتصادی ناشی از روندی است که در بخش تولید نفت از دو ماهه پایانی پارسال آغاز شد و شاهد بازگشت تولید به سطح پیش از تحریم و رشد چشمگیر در این بخش بودیم.
معاون بانک مرکزی از بخش نفت به عنوان پیشران رشد اقتصادی یاد کرد و ادامه داد: خوشبختانه در فصل دوم امسال در بخش غیرنفتی اقتصاد نیز شاهد روند رو به رشد نسبت به بهار بودیم.
قربانی افزود: رشد اقتصادی در بخش هایی همچون کشاورزی، خدمات و صنعت در تابستان نسبت به فصل اول روند بهتری داشت که می توان از آن به عنوان خروج اقتصاد کشور از رکود یاد کرد.
وی اضافه کرد: آنچه در بهار و تابستان امسال در زمینه رشد اقتصادی رخ داد و برای استمرار رشد اقتصادی مهم ارزیابی می شود، این است که رشد در بخش های غیرنفتی رو به افزایش است.
قربانی گفت: در روزهای آینده بانک مرکزی جزییات تحقق رشد اقتصادی ۷٫۴ درصدی را اعلام می کند.
به گزارش ایرنا، اداره حساب های اقتصادی بانک مرکزی از ۷٫۴ درصد رشد تولید ناخالص داخلی به قیمت پایه و به قیمت های ثابت (۱۰۰=۱۳۸۳)، در ۶ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

۰۶:۴۱:۳۲ معاون اقتصادی بانک مرکزی اعلام کرد: اگرچه بخش نفت پیشران تحقق رشد اقتصادی ۷٫۴ درصدی در نیمه نخست امسال است اما شاهد رشد در سایر بخش های غیرنفتی هستیم.

۰۶:۴۱:۰۳ نماد آپ در گزارش حسابرسی ۶ ماهه خود موفق به ساخت سود ۸۶۴ ریالی برای هر سهم شده که این میزان از سود نسبت به گزارش حسابرسی نشده از یک افزایش ۲۰% برخوردار است آپ یک جهش فوق العاده در کسب سود و جریانات نقدی را تجربه کرده است

۰۶:۳۹:۲۲ س از یک  تعطیلاتطولانی در خدمت  شما عزیزام خواهیم  بود

۰۶:۳۹:۰۷ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیر و شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم